To je to što me zanima!

Vrtiće će graditi besplatno, ali je Kerum pod istragom

Kerum je rekao da odustaje od posla s vrtićima zbog optužbi da je namjestio posao. Kasnije se predomislio. Odvjetništvo je počelo istragu
Vidi originalni članak

Ni sat vremena nakon što je na konferenciji za novinare rekao da će prekinuti radove na izgradnji vrtića, splitski gradonačelnik Željko Kerum je promijenio mišljenje. Za Radio Dalmaciju je izjavio da se radovi nastavljaju te da će zadržati svih 27 izvođača radova. Dodao je pak da će oni svoj rad nastaviti gratis jer oni moraju biti gotovi do jeseni. 

KERUM VRIJEĐAO NOVINARA 
Nakon što je Željko Kerum izravnom pogodbom dao svom prijatelju Livaji posao vrijedan šest milijuna kuna za izgradnju vrtića, javnost se digla na noge. U Gradsku upravu stiglo je i pismo Općinskog državnog odvjetništva sa zahtjevom da Grad dostavi svu dokumentaciju o sklapanju ugovora s tvrtkama koje će uređivati vrtiće. Sve to bilo je previše za gradonačelnika Keruma koji je raskinuo ugovor s Livajom i najavio na press konferenciji u petak otvaranje vrtića tek za šest mjeseci. Za to je optužio novinare Dragana Miljuša i Damira Petranovića.
- Za petsto kuna napravilo se aferu. Nećeš više stupiti u Banovinu dok sam ja ovdje. Podmićen si novinar, možeš ići, slobodan si, rekao mu je. Miljuš ga je upitao zašto se tako ponaša i kako ga može optuživati za petsto kuna navodnog mita, te zašto zapravo raskida ugovor s Livajom. Naime, ako je sve čisto Grad bi trebao dostaviti Općinskom državnom odvjetništvu sve papire i nastaviti s poslom. Kerum je samo ponovio kako Miljuša i Petranovića može biti sram te kako su oni krivi "za sve ovo". Podsjetimo, Kerum se samo dan ranije već ispričao novinaru jer mu je rekao da "jede govna" i da je "majmun".

Idi na 24sata

Komentari 43

  • zlatnimarko 15.08.2009.

    sramota,,stvarno smo proklet narod nema sta....zajebali bi nekoga za mrvicu kruha,,sramota

  • iros22 15.08.2009.

    AKO JE KERUM DAO POSAO SVOM PRIJATELJU, NEKA JE I SVAKA MU ČAST. SAD SU SE NA NJEGA OBRUSILI SVI RADI NEKOG POSLA U VRTIĆU, A NITKO NE PITA KOLIKE JE PARE DALA HRVATSKA VLADA TODORIĆU KAO NEKAKVE POTICAJE I GLUPOSTI. MOZE SE KERUM PONASATI KAO SELJAK, AL JE COVJEK KOJI NEMA DLAKE NA JEZIKU I NE DA NOVINARIMA KOJIMA JE GLAVNA TEMA U ZIVOTU SIMONA GOTOVAC DA GA J... U ZDRTAV MOZAK. SAMO NAPRIJED, KERUME!

  • nebojsacolic 15.08.2009.

    ...ja malog sto se nahorozio, kerume pojedi ga za marendu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare