To je to što me zanima!

Vrtoletna pravda: 'Do sudova ćemo s novim helikopterima'

Zbog ukidanja sudova u Virovitičko-podravskoj županiji župan Tomislav Tolušić iz HDZ-a ironično je najavio kupnju 10 helikoptera koji bi ljude vozili na sudove
Vidi originalni članak

Građani Virovitičko-podravske županije do pravde mogu samo helikopterom ako se ukinu sudovi u Slatini i Orahovici i pripoje onima u Požegi i Slavonskom Brodu.

- Zato smo od premijera Zorana Milanovića tražili da nam Vlada sufinancira nabavku deset transportnih helikoptera Mi8/17 - stoji u priopćenju župana Tomislava Tolušića (HDZ).

Rekao nam je da će cijena spomenutih ruskih helikoptera biti otprilike jednaka onoj koju će građani njegove županije potrošiti na svakodnevna putovanja od svojih mjesta do sudova u Požegi i Slavonskom Brodu u petogodišnjem razdoblju.

- Do ta dva grada ne postoje autobusne ili željezničke linije iz naše županije. Do tamo mogu doći samo oni koji imaju automobil, a i tako moraju prijeći oko stotinu kilometara. Po ovakvom vremenu ni automobilom nije moguće doći jer su ceste na Papuku zaleđene - rekao je Tolušić, koji smatra kako se uštede na ukidanju 49 općinskih sudova prelamaju preko leđa građana.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • bajica1009 06.02.2014.

    Župane pa neće netko drugi povezati dva tvoja grada koji je posao tvoj i tvojih pročelnika, a da vi vodite visoku politiku kako ne raditi a to reklamirati kao rad ili da suci rade po tvom diktatu a netko drugi da ih plaća.

  • tarantula636 06.02.2014.

    ko na divljem zapadu šerif štrik preko grane i nema putovanja na drugi sud ušteda 100%

  • okupator2 06.02.2014.

    a i Tole, tupi li ga tupi....

Komentiraj...
Vidi sve komentare