To je to što me zanima!

Vruće od ranog jutra: Na Hvaru 25 već u 8 sati, pakao tek stiže

U brojnim gradovima već u 7 sati bilo je preko 20 stupnjeva, a u 8 sati u Rijeci i Hvaru je bilo 25 Celzija. Danas će temperature rasti do 32, a sutra nas čeka još toplije vrijeme u cijeloj državi
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj će u petak prevladavati pretežno sunčano vrijeme uz povremenu umjerenu naoblaku i danju vruće, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Uz lokalno jači razvoj oblaka ponekog pljuska s grmljavinom bit će ponajprije u gorju i u Istri, popodne tek rijetko i u sjevernim kopnenim predjelima.

Vjetar će biti većinom slab. Na Jadranu će puhati slab i umjeren jugozapadnjak i zapadnjak, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

U brojnim gradovima već u 7 sati bilo je preko 20 stupnjeva, a u 8 sati u Rijeci i Hvaru je bilo 25 Celzija. Najviša dnevna temperatura uglavnom će se kretati između 29 i 32 Celzijeva stupnja, u gorju malo niža.

No u subotu nam stiže pravi udar s temperaturama koje će u skoro cijeloj zemlji u hladu biti između 30 i 33 Celzija.

U gorskim predjelima sutra je moguć jači razvoj oblaka s lokalnim pljuskovima poslijepodne.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • duš man 18.06.2021.

    kod mene će sutra biti pakleno... levo kotlić s gulašem, desno rostilj... a jedina obrana suncobran i gemisti...😁😁😁..tko je blizu Zagorja, dobrodošao je...😙😀

  • 18.06.2021.

    Pakleno ljeto, paklena zima, pakleni plamen, pakleni jezici, paklena korona, uvijek nekima pakleno. Bože moj tako je🤣🤣🤣

  • Dario123455677 18.06.2021.

    Crvani alarm?

Komentiraj...
Vidi sve komentare