To je to što me zanima!

Vučić bijesan: Diplomatkinja ga usporedila sa Sharon Stone

Marija Zaharova najviše govori o sebi. Primitivizam i prostakluk govore o njoj, kao i o onima koji su je imenovali. Neka se oni time bave, ja joj neću odgovarati, komentirao je Vučić fotografiju koja je zapalila internet
Vidi originalni članak

Glasnogovornica ruskog ministarstva vanjskih poslova Maria Zaharova jučer je 'zapalila' Facebook svojom je objavom i izazvala lavinu reakcija u Srbiji. Ona je naime Aleksandra Vučića usporedila sa Sharon Stone iz jedne od najeksplicitnijih scena u filmu - onu iz Sirovih strasti kada na ispitivanju u policiji sjedi na sjedalici prekriženih nogu i bez gaćica.

Zaharova je komentirala sastanak u Ovalnom uredu u Bijeloj kući u Washingtonu, gdje su srp

- Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sjedite kao na fotografiji broj 2. Tko god da jeste. Vjerujte mi - napisala je Zaharova. 

Pritom na prvoj fotografiji Vučić sjedi sam na stolici ispred ogromnog stola za kojim sjedi Trump, a na drugoj je čuvena scena iz Sirovih strasti i Sharon Stone na ispitivanju.

Od trenutka kada je objavila tu fotografiju dobila je preko pet tisuća komentara, a na kraju je reagirao i Aleksandar Vučić.

- Marija Zaharova najviše govori o sebi. Primitivizam i prostakluk govore o njoj, kao i o onima koji su je imenovali. Neka se oni time bave, ja joj neću odgovarati - rekao je.

VIDEO: I NAJDRAŽU OLOVKU Vučić: Trump mi je dao ključeve Bijele kuće, da uvijek mogu ući

Zaharova se naknadno ispričala zbog izjave koja je u Srbiji izazvala niz reakcija.

- Ispričavam se, ali moja objava je krivo protumačena. Jedino što je u njemu napisano bilo je neslaganje s arogantnim stavom posebnih. Trikovi protokola postali su jedna od metoda koju američki dužnosnici redovito koriste kako bi na umjetan način stvorili vidljivost vlastite posebnosti. A to je neprihvatljivo - naglasila je Zaharova na Facebooku uz istu fotografiju, koju ipak nije uklonila

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 07.09.2020.

    Prodao se Vučko amerima i pukla ljubav izmedju brace troprstica.

  • kaisersosse 07.09.2020.

    Taj Vučić je sprdačina od čovijeka,čim se taj sve služi ne bi li si podigao važnost.

  • post it 07.09.2020.

    u odgovoru joj kaže da joj neće odgovoriti......

Komentiraj...
Vidi sve komentare