To je to što me zanima!

Vučić ne dolazi u Zagreb: Rade hajku na mene jer je Srbija jaka

Vučić je uputio pismo predsjedniku EPP-a Josephu Daulu. U njemu se zahvalio na pozivu da se obrati na kongresu koji će biti 20. i 21. studenog u Zagrebu
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da neće otputovati u Zagreb i da neće sudjelovati na kongresu Europske pučke stranke (EPP), piše Blic.

Vučić je uputio pismo predsjedniku EPP-a Josephu Daulu. U njemu se zahvalio na pozivu da se obrati na kongresu koji će biti 20. i 21. studenog u Zagrebu. 

- Za mene je Vaš poziv velika čast i zahtjev za još odgovorniji pristup rješavanju brojnih problema u regiji u kojoj živimo. Želim vas obavijestiti da sam pripremio, čini mi se, ozbiljnu analizu događanja u regiji, kao i onoga što bismo svi zajedno morali učiniti u narednom periodu. Ipak, traje prava medijska haranga u gotovo svim hrvatskim medijima protiv mog dolaska u Zagreb i Hrvatsku. Nikakvih stvarnih razloga za takvu vrstu hajke niti je bilo, niti ih ima, osim što se pojedini krugovi u hrvatskom društvu ne mogu naviknuti na snažniju ulogu Srbije i na činjenicu da se Srbija ekonomski podiže, a i politički nije više na koljenima. Кao što znate gospodine predsjedniče, nisam strašljiv, već sam mnogo puta odolijevao takvim napadima i odgovarao na organizirane napade. I snažno i ozbiljno i odgovorno - navodi između ostalog Vučić u pismu. 

- U skladu s tim, a prije svega uz ogromnu nadu i očekivanje da će odnosi Srbije i Hrvatske biti mnogo bolji u budućnosti, želim Vas zamoliti da jedan od narednih važnih događaja za EPP organizirate na teritoriji Republike Srbije gdje su svi dobrodošli. Napadi na mene, čak i poslije odluke kojoj se najveći dio hrvatskog društva nadao, bit će nastavljeni. To uzmite samo kao dokaz svake riječi koju sam vam ovdje napisao - navodi Vučić.  

Idi na 24sata

Komentari 111

  • Velečasni 1 15.11.2019.

    Srbija je jaka? Srbija je siromašno rasulo.

  • intellectus 14.11.2019.

    vucko kaze citiram "Rade hajku na mene jer je Srbija jaka...". Treba mu se vjerovati, srbija je mocna ni Kosovari im ne mogu nista! Umjesto u Hrvatsku, on uskoro ide u posjetu Kosovu, osobno mislim da je to tesko izvodljivo, ali nikad se ne zna sa JAKIM i HRABRIM ljudima, moguce najbolje receno sa LAZLJIVCIMA, oni jesu takvi, moguce da ce nam se uskoro javiti sa Mars-a!

  • mdcro24 14.11.2019.

    Kad sam napisao da ovaj cetnik ( koji se sam tako deklarira kao i njegova stranka) ne treba doc dobio sam crveni karton. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare