To je to što me zanima!

Vučić o Splićaninu: Dobio sam informacije, ima tu detalja... Naša policija već ima skicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Matej je nestao u noći na petak, dok je s prijateljima bio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren na mjestu gdje se nalazio Gotik. Posljednji put su ga vidjeli kako izlazi prema splavu
Vidi originalni članak

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se po pitanju nestanka mladog Splićanina Mateja Periša te istaknuo kako policija daje sve od sebe da ga pronađu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ovdje je posljednji put viđen Matej Periš

- Nadam se da će naši nadležni organi uspjeti naći mladića iz Splita. Matej, mislim da se zove. I zbog njega i zbog njegove porodice. Naša policija radi sve. Već imaju skicu onoga što se moglo dogoditi. Potrebno je da damo sve od sebe da pronađemo mladića - kaže predsjednik Srbije dodajući da je jutros dobio sve informacije o tom slučaju i dodao

 - Ima tu detalja, to će vam policija priopćiti - rekao je Aleksandar Vučić, javlja Nova.rs.

Matej je nestao u noći na petak, dok je s prijateljima bio u klubu Magacin koji je nedavno otvoren na mjestu gdje se nalazio Gotik. Posljednji put su ga vidjeli kako izlazi prema splavu. Njegov nestanak prijavljen je 31. prosinca u 18 sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 129

  • IPswič 04.01.2022.

    Neće premijer voditi brigu o jednom drogerašu iz regiona.

  • nokia8 03.01.2022.

    Ako je ziv, sigurno ce biti pronadjen. Samo da je izasao iz Save i da je zasita vidjen u Rumi, sve ce biti ok. Srbin sam iz vukovara i svi ovde se molimo za ovog momka.

  • perogovernalo 03.01.2022.

    Izgleda mi kao da je opkoljen sa svih strana i stjeran u vodu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare