To je to što me zanima!

Vučić otkrio: Strani premijeri će biti savjetnici Vlade Srbije

Vučić je novinarima u Srbiji rekao da će konačnu odluku o kadrovskim rješenjima u Vladi njegova stranka donijeti na sjednici Glavnog odbora koja se održava u nedjelju
Vidi originalni članak

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nastavlja sa ozbiljnom rekonstrukcijom Vlade Srbije. Ranije naznake da će u novu Vladu biti uključeni i brojni strani stručnjaci je sve realnija, a u prilog tome i idu i razni razgovori i pregovori sa svjetskim stručnjacima.

Vučić je novinarima u Srbiji rekao da će konačnu odluku o kadrovskim rješenjima u Vladi njegova stranka donijeti na sjednici Glavnog odbora koja se održava u nedjelju, ali nije želio otkriti imena kandidata za nove ministre. Najavio je da će među savjetnicima ministara biti strani stručnjaci, čak i bivši premijeri razvijenih zemalja. Kao jedno od novih kadrovskih rješenja za Vladu Srbije spominje se i ime Nebojše Rodića koji je do sada obnašao dužnost direktora BIA-e. Rodić je inače osoba od povjerenja Aleksandra Vučića.

- Vrlo dobro je radio svoj posao. Tri puta je smanjen broj mjera koji je primjenjivan, a pokazana je dva puta veća efikasnost u provođenju postupka do kraja i donošenju rezultata. On je čovjek koji nijednog trenutka ništa nije zloupotrijebio i mislim da cijela Srbija može biti zadovoljna njegovom marljivošću, poštenjem i načinom na koji je obavljao posao - rekao je Vučić.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • fabijus veliki 21.08.2013.

    Pametno!! kao što su i smijenili sve ministre koji ništa nisu napravili u godini dana!!! šta si napravio? ništa!!! smjena i dovedi novog a ne kao kod nas sve sami nesposobni a samo sjede u foteljama i primaju plaću!!!! ne znam zašto pljujete po tome a upravo to i nama treba

  • mali markec 21.08.2013.

    Imam dobar prijedlog, uzmite mog "prijatelja"milanovića, Hrvatska će vam bar jednom biti zahvalna.

  • 21.08.2013.

    Pa ja bi preporučio da uzmete našeg ex predsjednika Mesića.Sigurno vam neće biti od nekakve koristi kao savjetnik,ali zato će vam se nacija naslušati loših viceva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare