To je to što me zanima!

Na Kongres u Zagreb dolazi i Vučić, držat će govor u Areni

Među više od 2000 delegata iz više od 40 zemalja, očekuje se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, čija je Srpska napredna stranka postala pridružena članica EPP-a
Vidi originalni članak

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić, čini se, stiže u Zagreb za manje od dva tjedna, na Kongres Europske pučke stranke. Vučić je, naime, na stranicama Kongresa naveden kao govornik, javlja N1. Iz HDZ-a su pojasnili da Vučić neće govoriti na sjednici Predsjedništva i Političke skupštine EPP-a, nego u Areni u Zagrebu na Izbornom kongresu Europske pučke stranke na kojem će, uz njega, sudjelovati preko 2000 delegata. 

Privode se kraju pripreme za organizaciju Izbornog kongresa Europske pučke stranke, obitelji Hrvatske demokratske zajednice, koji će se u Zagrebu održati od 19. do 21. studenog, u Dvorani Hrvatskog sabora za što će EPP platiti ukupno 74.488 kuna.

Šefovi europskih država i vlada te najviši dužnosnici EU, među kojima su i njemačka kancelarka Angela Merkel, izabrana predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen te još uvijek aktualno vodstvo EU Donald Tusk i Jean-Claude Juncker, očekuju se na izbornom kongresu Europske pučke stranke.

Vučić je naveden kao govornik na službenoj mobilnoj aplikaciji Kongresa EPP Congress Zagreb 2019. 

Podsjetimo, Aleksandar Vučić je Hrvatsku posjetio u veljači 2018. godine. S predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović otvorio je pitanja nestalih u Domovinskom ratu, položaju manjina, neriješenoj granici te suradnji u progonu osumnjičenih ratnih zločinaca. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 177

  • 13.11.2019.

    Sta je ovaj tip .................pàtetican. ://

  • ljubica ljubičica_1 09.11.2019.

    Neznam zašto su se naši uhvatili Vučića.Koga briga dali će on doć ili ne?I zašto stalo virimo u tuđe dvorište.Neka počnemo mesti ispred svog.A bome imeli bi puno toga.

  • mily 08.11.2019.

    hoće li ga Đuro dočekati sa bocama i šatorom?:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare