To je to što me zanima!

Vučiću ispleli vuneni prsluk s njegovim inicijalima: 'Bit će teška zima, ovo će ga grijati'

Ovako će zima za nijansu biti toplija, a ja ću ovaj prelijepi prsluk sigurno nositi i grijati se cijele zime, rekao je srpski predsjednik
Vidi originalni članak

Kažu da će teška zima zato sam svakom ministru isplela po jedne vunene čarape, to će ih najbolje zagrijati - kazala je mještanka srpskog sela Devići Ljubica za RINU, a prenosi Kurir.rs.

Naime, srpski predsjednik Aleksandar Vučić je u selu Devići svečano otvorio novu asfaltiranu cestu dugu osam kilometara. Mještani, koji su desetljećima hodali po makadamu, kažu kako su oduševljeni novom rekonstrukcijom, a u znak zahvalnosti mještanka Ljubica isplela je vuneni prsluk s inicijalima predsjednika i grbom Srbije. Kurir.rs prenosi da je Ljubica plela prsluk čak dvije godine, a pripremila je poklone i za ministre u Vladi. 

POGLEDAJTE VIDEO

- Počela sam ga plesti kada je predsjednik naredio da nam se uradi put za Deviće koji je bio u strašnom stanju. Sa zadovoljstvom sam ga radila i nadam se da ću mu ga uspjeti uručiti. To je u znak zahvalnosti što je bio čovjek prije svega prema nama 'planincima' na koje je malo tko obraćao pažnju - rekla je Ljubica uoči susreta s predsjednikom. 

SRPSKO POLITIČKO LUDILO 'Kad Aleksandra Vučića pritisne EU, krene bijesno na Hrvatsku. Tad mu se pojavljuju 'ustaše'...'

Ljubica kaže kako je vodila računa o svakom detalju te da je zbog toga pletenje potrajalo tako dugo. 

- Načinjen je od vune koju sam ošišala sa svog stada i pravo je umjetničko delo. Na leđima je raznim bojama 'rudica' majstorskim rukama izvezen veliki nacionalni grb Srbije, dvoglavi orao sa krunom, vjerno kao na najotmjenijim tapiserijama, a isti vez manje veličine, krasi lijevi rever ovog ručno izrađenog odjevnog predmeta - kazala je mještanka. 

Vučić se, prema pisanju srpskog portala, oduševio ovom gestom.

- Hvala na divnoj gesti mještanima ovog kraja i poklonu koji sam dobio od gospođe Ljubice. Ovako će zima za nijansu biti toplija, a ja ću ovaj prelijepi prsluk sigurno nositi i grijati se cijele zime - rekao je Vučić pa dodao.

- U Ivanjicu se nije ulagalo 50 godina. Važno je ono što možemo uraditi za narod, za naše ljude, za ove vrijedne ljude 'ivanjičkog' kraja. Ovdje ima dosta mladih ljudi. Škola u kojoj sada ima 100 đaka, sljedeći put kada dođem očekujem da će ih biti više pa da onda proširujemo školu - kazao je srpski predsjednik. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Piver 12.10.2022.

    ovo je cisti pokazatelj kolko u Servi zaostao narod.

  • Petra1997 12.10.2022.

    Ali baš , ko o čemu Hrvati o Srbiji , a u Srbiji rastu plate, otvaraju fabrike, uplaćuju po 400€ poklon svakom građanu na računu, ljudima procvetalo od kako je A.V. zato smeta drugima ...

  • Petra1997 12.10.2022.

    U Srbiji će još i bit toplo

Komentiraj...
Vidi sve komentare