To je to što me zanima!

Vuk Jeremić je odnos Srbije i Kosova usporedio s 'Hobitom'

Nije loš Hobit, vrijedi ga pogledati, radi se o borbi hrabrih patuljaka koji moraju vratiti svoju otetu zemlju protiv zlih Orki i moćnog Zmaja, poručio je Jeremić na Twitteru
Vidi originalni članak

Vuk Jeremić, predsjednik Opće skupštine UN-a je na Twitteru situaciju na Kosovu indirektno usporedio s filmom Hobit, piše Blic. 

- Nije loš Hobit, vrijedi ga pogledati, radi se o borbi hrabrih patuljaka koji moraju vratiti svoju otetu zemlju protiv zlih Orki i moćnog Zmaja - napisao je Jeremić. Uskoro je dobio odgovor jedne korisnice Twittera koja je napisala: "Ma, Kosovo je Srbija". Jeremić je na to napisao : "Uvijek bilo". Rasprava se uskoro proširila pa je netko napisao: Vaša ekselencijo, u ime naše hobitske zajednice najiskrenije bih Vas zamolio da nas Skupština UN prizna". Jeremić mu brzo odgovorio:

- The Shire (Okrug u "Gospodaru prstenova", op.a.) može eventualno dobiti suštinsku autonomiju, sve drugo bi bilo opasan presedan za Middle Earth - napisao je. 

Na pitanje zašto je orke i zmaja napisao velikim slovom, Jeremić je odgovorio:

- Moram priznati da sam Hobita i Gospodara prstenova čitao na engleskom, tamo se i Orcs i Dragon pišu velikim slovom. 

Idi na 24sata

Komentari 98

  • TOMI202 19.12.2012.

    Pa prema tome iz koje države dolazi nije puno ni pogriješio u tome da su zemlja i krajolik isti. možda su čak hobiti i razvijeniji od njegovih sunarodnjaka.

  • Aurelije13 19.12.2012.

    Čmrlj?

  • Koliko je sati 19.12.2012.

    ja ne razumijem ovog mladića

Komentiraj...
Vidi sve komentare