To je to što me zanima!

Vuk Jeremić: Srbija bi trebala tužiti Hrvatsku

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izjavio je da Hrvatska i Srbija nemaju dovoljno dobre odnose da bi regija funkcionirala normalno
Vidi originalni članak

Srbijanski ministar vanjskih poslova Vuk Jeremić izjavio je da Hrvatska i Srbija nemaju dovoljno dobre odnose da bi regija funkcionirala harmonično. Rekao je i da je tužba Hrvatske protiv Srbije za genocid neodrživa, jer je RH kriva za etničko čišćenje.
Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija u ponedjeljak je u priopćenju najoštrije odbacilo Jeremićevu izjavu. Istaknulo je kako je negiranje odgovornosti Srbije za zbivanja u nedavnoj prošlosti, uključujući i tezu da "Srbija nije ugrozila ničiji suverenitet i teritorijalni integritet", potvrđuju da se ta zemlja još nije suočila sa svojom nedavnom prošlošću i ulogom koju je imala u raspadu bivše države.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • billabong_1 21.11.2008.

    Koliko godina pokusavate Hrvatima da VI SUDITE , VI koji nemate uopste Hrvatima sta da prigovorite ,SRAMITE SE ZA VUKOVAR , SRAMITE SE ZA PLITVICE , SRAMITE SE ZA DUBROVNIK , SRAMITE SE ZA SVE ONE ZRTVE KOJE VAS KUNU IZ NECUJNIH GROBOVA KOJE STE NAPRAVILI PO LIJEPOJ MOJOJ HRVATSKOJ . VI KOJI SE SADA KUNETE DA NIJE TO TREBALO DA SE DESI S R A M I T E S E ................. BOZIJE OKO SVUDA GLEDA NISTA MU SE SAKRIT NEDA....NEKA VAM SE SUDI ZA SVE ZLOCINE .......PS KAKO STE PIJEVALI NEKAD ? .....SLOBODANE salji nam salate bit ce mesa klat cemo ... H R V A T E ....??? JELI POTREBNO JOS KOMENTARA.......????

  • sb-ustanik 11.11.2008.

    Srbi -najcudniji narod u povijesti.Svaki rat koji su vodili izgubili i sto je najcudnije slave te ratove kao da su pobijedili,hehehe..Kako kazu srpski zrak ,srpska stolica ,srpska coca-cola,srpska suma ,srpski svemir ,sve srpsko kad ono od toga svega ostade samo Beogradski pasaluk,hehehehheehheheheheh.

  • cocalo 10.11.2008.

    srbija do tokija, srbija do kube, srbi nebeski narod.. vele da je i Bog srbin sad jos vele da bi ONI trebali NAS tuzit?! nek tuze i amere oni su im se posteno naj... keve. Pa dali su oni normalni? ajd ako zna ko kakvog dobrog psihijatra nek im ga hitno posalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare