To je to što me zanima!

Vuka uhvatili u 'ljubavnom klinču' sa šarplaninkom

Vojislav Radmilović iz Žegara kraj Obrovca kaže da mu je šarplaninka skotna s vukom kojeg je prije četiri mjeseca ulovio kad je upao u dvorište
Vidi originalni članak

Narodni pjevač, pjesnik i uzgajivač koza iz Žegara pokraj Obrovca muku je mučio s vukovima koji su mu u četiri godine poklali stotinjak koza. Zbog učestalih napada, Vojislav Radmilović (50) nabavio je čak devet pasa, koji čuvaju stado od 340 koza i jaradi. Prije četiri mjeseca vuk se malo prevario pri “pokušaju provale” i otad ostao u kućnom pritvoru.
- Jedno jutro ušla moja supruga Miljka u tor da poviri koze i u prvi mah pomislila da je riječ o psu. Kad sam vidio da je vuk, u drugom dijelu štale sam mu sredio prostor u kojemu je i sada - priča nam Vojo, dodajući kako je vuk već sasvim pitom. Vuk se sprijateljio s njegovim psima, a malo intimniji je bio s Vojinom šarplaninkom, s kojom se pario prošli mjesec.
- Savjetovao sam se i s veterinarima, i siguran sam da je skotna. Sad kad je obavio svoje, pustit ću ga kroz koji dan na slobodu - priča Vojo, uvjeren kako će mu se vuk opet vratiti. Tvrdi kako ga redovito posjećuju drugi vukovi s kojima on u noći komunicira kroz rupu u zidu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • classic 22.04.2008.

    Vuku se digo i gurnuo ga gdje je stigo.....

  • madafakafromkroejša 22.04.2008.

    natero vuk magare na plot....magare prdne vuk se trgne...heheheeh,uz to jos treba koze ubacit..

  • gljivaludara 22.04.2008.

    koji opis zanimanja: \"Narodni pjevač, pjesnik i uzgajivač koza \" . Mislim da je najbolji koji sam do sad procitala

Komentiraj...
Vidi sve komentare