To je to što me zanima!

Vukelić: Znat ćemo u prosincu zbog čega su se srušili avioni

Vukelić ističe da će u prosincu imati čvrste argumente i dokaze što je uzrokovalo pad MIG-ova. Dodaje kako nema dokaza kako je uzrok pada tehnički kvar
Vidi originalni članak

Ministar obrane, Branko Vukelić, istaknuo je kako pretpostavlja da će u prosincu dovršiti istragu o padu MIG-ova. Vukelić je to izjavio na dodjeli ugovora za 39 studenata osme generacije kadeta vojnog učilišta u Zagrebu, a ističe da će tada imati čvrste argumente i dokaze što je uzrokovalo pad MIG-ova. Novinari su ga pitali zašto istraga ide tako 'sporo', a on je objasnio kako je teren težak te postoji opasnost od mina. Dodaje kako nema dokaza kako je uzrok pada tehnički kvar, ali treba pričekati da se obave sva vještačenja te povjerenstvo iznese svoj zaključak, piše Večernji list  .

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20bucks 04.11.2010.

    Smješno kako se kod nas farba narod i prava istina potura pod tepih. Kako u ovom slučaju, tako primjerice i u slučaju stradavanja vatrogasaca. Ne kužim, zašto je problem reći istinu o tome što se stvarno dogodilo yebote kada službene verzije ionako svakome normalnom zvuče najblaže rečeno smješnima! A ovaj multitalentirani ministar je toliko sposoban yebote da će od nagodinu bit ministar zdravstva, pa potom i pravosuđa. Smješno yebote ...i tužno naravno!

  • grobnik91 04.11.2010.

    svima je jasno da smo bili velika prijetnja svjetskom poretku sa našom eskadrilom.Na snimci se jasno vidi da su NLO-i srušili naše letjelice i tim činom spriječili Hrvatsku da postane globalna velesila.

  • kikibonbon23 04.11.2010.

    Pad je uzrokovao nestanak goriva! danasnja vlada krade na sve strane pa su vjerovatno pokrali i pare za gorivo! ko ce kom ako ne svoj svom!

Komentiraj...
Vidi sve komentare