To je to što me zanima!

Strava u vodenom parku: Dvije djevojčice poginule na tubama

Australka Bianca Wilson (18) vukla je gliserom tube na kojima su bile njezine dvije sestre i prijateljica. Odjednom je skrenula lijevo, a djevojke su odletjele u obalu...
Vidi originalni članak

U stravičnoj nesreći u australskom Vodenom parku u Goondiwindiju poginule su Australke Cameron O'Neill-Mullin (16) i Paris Wilson (16), a Dodie Wilson (12) bori se za život. Sestre i Amerikanka Cameron O'Neill-Mullin (16), koja je bila kod njih na razmjeni studenata, su bile na tubama koje je vukao gliser.

Gliser je vozila najstarija sestra Bianca Wilson (18). Odjednom je Bianca naglo skrenula u lijevo, a djevojke su se zaletjele u obalu pa u drvo.

- Vjerojatno je došlo do male greške u procjeni. One su pametne djevojčice. Izgubila sam jednu kćer, a druga se bori za život - rekla je neutješna majka djevojčica Sandy Wilson koja ni sama ne može vjerovati što se dogodilo, piše Sydney Morning Herald. Bianca je imala dozvolu za vožnju broda.

- Smjer tuba ovisi isključivo o brodu. Kod skijanja na vodi, skijaš može oslanjanjem na jednu stranu mijenjati smjer, ali na tubi ne - rekao je predsjednik parka John Moyle i dodao kako se neke nesreće ne mogu izbjeći koliko god netko bio istreniran. Policijska istraga je u tijeku. Postoji vjerojatnost da je uže puklo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zelot 07.04.2011.

    Ima i naša mladež iskustva u tome. Šumaheri prebrzo ulete u zavoj pa produže ravno u drvo i smrt.

  • Keksolino 07.04.2011.

    Vodeni park, a voda izgleda prljavije od Gangesa i vode na Vrbanima zajedno.

  • pinky111 06.04.2011.

    sta je ova mislila ako naglo skrene da ce ove ic ravno jebem je u fiziku

Komentiraj...
Vidi sve komentare