To je to što me zanima!

Vukovar će dobiti toranj od 170 metara i 191 milijun kuna

Trebao bi se graditi u Vukovaru pod nazivom Monumentalni arhetip cvijeta mira. Bit će visok kao pola Eiffelovog tornja, imat će restoran i vidikovac, kaže autor Marenić
Vidi originalni članak

Novi toranj će biti visok kao pola Eiffelovog tornja, imat će restoran i vidikovac, kaže autor Domagoj Marenić. 

Trebao bi se graditi u Vukovaru pod nazivom Monumentalni arhetip cvijeta mira. Njegova cijena je oko 191 milijuna kuna, a financirat će se iz fondova EU i Ujedinjenih naroda.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Batina 10.03.2014.

    Kaj su oni normalni, jedna od najsiromašnijih županija oni idu toranj za tolike novce radit. 191 milijun kuna, za to se može par pogona napravit, riješiti pitanje raštrkanih posjeda i napokon krenut s proizvodnjom, ima tko će radit, onih 20 000 nezapolsenih u vukovarsko-srijemskoj.

  • Prva Proleterska 10.03.2014.

    Sad če ga moći u nekom sljedećem ratu gađati već sa Kalemegdana !

  • bluepanda 10.03.2014.

    Vukovar već ima svjetski prepoznatljiv spomenik vodotoranj. Bojim se da je ovo bijedan pokušaj da se srpska agresija i genocid u Vukovaru gurne u zaborav u par koraka. Prvi korak izgraditi grdosiju koja će zakloniti vodotoranj. Drugi korak inzistirati da se slika Vukovara s vodotornjem zamjeni sa slikom sa cvijetom u svim medijima. Treći korak srušiti vodotoranj pod izlikom da je nestabilan i da ugrožava okolne zgrade i prolaznike. Četvrti korak izjednačiti ili obrnuti povijesne činjenice o stradanjima Hrvata u Vukovaru, već sad dobar dio Srbije misli da su na Ovčari ubijeni Srbi, a ne Hrvati. Nadam se da sam u krivu ali onda se sjetim Zida boli u Zagrebu kojeg su preko noći prenijeli na Mirogoj i tamo pokopali.

Komentiraj...
Vidi sve komentare