To je to što me zanima!

Vukovar oblijepljen plakatima: Otkrivaju tko je iza Stožera?

Uz poruku 'Ne dajmo da nas koriste u promotivne svrhe', na plakatu je fotografija sa sastanka Stožera na kojoj su članovi HDZ-a i HSP-a dr. Ante Starčević
Vidi originalni članak

Vukovar je dan nakon prosvjeda protiv uvođenja ćirilice u Zagrebu osvanuo oblijepljen plakatima s naslovom 'Tko stoji iza Stožera za obranu hrvatskog Vukovara'. 

Uz poruku 'Ne dajmo da nas koriste u promotivne svrhe' , na plakatu je fotografija sa sastanka Stožera.

- Iako tvrde da iza Stožera ne stoji niti jedan stranka, na slici Stožera jasno se vide HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Ivan Penava, predsjednik vukovarskog HDZ-a  Damir Barna, vijećnik HDZ-a Pilip Karaula, vijećnik HSP-a dr. Ante Starčević Igor Gavrić i vijećnik HSP-a dr. Ante Starčević Robert Rapan - piše na plakatu. 

Ispod popisa imena piše i 'Znate li da je vodstvo Stožera netom prije prosvjeda u Vukovaru bilo na 'instrukcijama' kod župana Bože Galića (HDZ). 

Još se ne zna tko je autor plakata, ali isti fotografija i tekst u nedjelju su objavljeni na Facebook stranici Građanske akcije, piše evukovar.net.

Idi na 24sata

Komentari 706

  • Ante Stipic 03.12.2014.

    Tko god je iza stožera, protiv je regiona, čirilice, zvezde petokrake i u čemu je tu problem.Nego, strah me je za ove koji "lepe" plakate, jer što ako ih slučajno, policija zatekne u "lepljenju"? Pa u Splitu se radi plakata privode.

  • Enterprajz1 12.04.2013.

    Kao prvo,osobno sam za davanje posebnog statusa gradu Heroju-Vukovaru.Međutim sada najviše se bune oni koji su izglasali ćirilicu u Vukovaru, što govori da im do Vukovara nije stalo,već do političkih bodova i glasova (opet) preko Vukovara.A branitelji se po tko zna po koji put daju nasanjkati.Zar im nije heroj Domovinskog rata ,general Gotovina lijepo rekao: Rat je završen našom pobjedom i pustimo prošlost,okrenimo se budućnosti.I nakraju,žalosno je što mi u svemu kasnimo svjetlosne godine iza dvanajst.Zar se nije moglo Ustavnim zakonom kada je donošen predvidjeti posebni status Vukovara i ozakoniti ne uvođenje ćirilice u Vukovar.Pa imali smo i primjer iz bivše države-zabranu pristupa Njemcima u Kragijevac,zbog zločina počinjenih u Drugom svjetskom ratu.Da smo to uradili prilikom donošenja Ustavnog zakona,vjerujem da bi to bilo prihvaćeno i kod nas i u svijetu.Ovako jedno smo potpisali u Ustavnom zakonu i Pristupnom ugovoru,a drugo želimo provesti, tako da svijet (u kojem živimo i od kojega počesto ovisimo) nezna što bi s nama.

  • marnik954 12.04.2013.

    Ma svi mi to znamo tko stoji iza svega tog sranja. Kao da nemamo dovoljno problema i bez tog tzv problema koji se preuveličava i produbljujue bez ikakve potrebe. Posla i radna mjesta treba narod , a ne političkih igara i prepucavanja preko leđa naivaca i podobnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare