To je to što me zanima!

Vukovar: Traže proglašenje elementarne nepogode

Snažno nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i tučom pogodilo je u nedjelju popodne Vukovarsko-srijemsku županiju, a  najveću je štetu prouzročilo na području općina Drenovaca i Trpinje te Vukovara
Vidi originalni članak

Iz vukovarske gradske uprave pozvali su u ponedjeljak vukovarsko-srijemskog župana Božu Galića da što prije donese odluku o elementarnoj nepogodi za grad Vukovar zbog jučerašnjega snažnog nevremena koje je, praćeno jakim vjetrom, kišom i tučom, prouzročilo veliku štetu.

Za očekivati je da će župan Božo Galić donijeti odluku što prije, a u skladu s njom Gradsko povjerenstvo za procjenu šteta od elementarne nepogode izaći će na teren i okvirno utvrditi nastalu štetu, priopćila je vukovarska gradska uprava. Pozvala je građane da, nakon što se objavi odluka o proglašenju elementarne nepogode, dođu u Upravni odjel za gospodarstvo i poljoprivredu Grada Vukovara, gdje preko tiskanice koja će biti dostupna na službenoj internetskoj stranici i u mjerodavnom uredu mogu dostaviti potrebnu dokumentaciju po kojoj će povjerenstvo dalje postupati.

"Sve građane Vukovara molimo za razumijevanje i strpljenje kako bi nastali problem riješili u što skorijem roku, a s ciljem da svi oštećeni građani dobiju pripadajuću naknadu štete koja je uzrokovana ovom elementarnom nepogodom", navode iz Grada Vukovara.

Snažno nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i tučom pogodilo je u nedjelju popodne Vukovarsko-srijemsku županiju, a  najveću je štetu prouzročilo na području općina Drenovaca i Trpinje te grada Vukovara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Anon Ymus 08.07.2019.

    U slavoniji, vec 30 godina vlada elementarna nepogoda...

Komentiraj...
Vidi sve komentare