To je to što me zanima!

Vulin: HDSSB će glasovati za opoziv Tomislava Karamarka

Naši zastupnici u Hrvatskom saboru neće sudjelovati u preslagivanju koje najavljuje Tomislav Karamarko. Jedino i najpoštenije rješenje su novi izbori, smatraju u HDSSB-u
Vidi originalni članak

Država je u rasulu, vlada potpuni kaos, u najdubljoj smo krizi od nastanka Republike Hrvatske. Ovo stanje je neodrživo i treba ga što prije prekinuti, rekao je na konferenciji za novinare HDSSB-a u Osijeku predsjednik te stranke Dragan Vulin.

- Naši zastupnici u Hrvatskom saboru neće sudjelovati u preslagivanju koje najavljuje Tomislav Karamarko. Jedino i najpoštenije rješenje su novi izbori, ne vidimo nijednu drugu kombinaciju koja će donijeti stabilnost Vlade. Mi u tome nećemo sudjelovati, to je izigravanje biračkog tijela. Zamislite u takvom preslagivanju da na istoj strani budu Milorad Pupovac i Ivan Tepeš?! Ne ide - rekao je Dragan Vulin.

Prema Vulinovim riječima, svi zastupnici HDSSB-a u Hrvatskom saboru (Branimir Glavaš i Josip Salapić, op.a.) "dobili su naputak o glasovanju za opoziv Tomislava Karamarka".

- Nećemo i ne želimo sudjelovati u nikakvom preslagivanju. Preko ovoga što se događalo u aferi INA-MOL ne može se preći, za to se mora snositi politička odgovornost. Suradnje s Tomislavom Karamarkom nema, niti u preslagivanju niti na bilo koji drugi način. Izbori su najbolje rješenje koliko god skupi i iscrpljujući bili - rekao je Dragan Vulin.

Aktualna Vlada je izgubila potporu HDSSB-a nakon što je pri izglasavanju proračuna za 2016. godinu saborska većina odbila sve njihove amandmane.

Idi na 24sata

Komentari 199

  • Apokalipsični Prorok 06.06.2016.

    ...Jedino je ujedinjena Kukuriku koalicija, u kojoj su se okupile sve frakcije ljevičarske orijentacije: komunisti, socijalisti, antinacionalisti, jugo-nostalgičari , antikršćani, ateisti, agnostici, homoseksualci, antifašisti, partizani, srbofili i Pupovčavi čedosi antife. Ako ova crvena koalicija pobijedi na izborima i dobije većinu većinu zastupnika u Saboru, onda će se ostvariti sve njihove nakane, posebice one koje se odnose na pobratimstvo sa Srbima u zemlji, Srbijom i zemljama u regiji, zatiranje sveg što je Hrvatsko i Katoličko.

  • Lun@ 777 05.06.2016.

    Znači novi izbori su nam zagarantirani. Hvala vam HDSSB-ovci što niste podlegli kupoprodaji mandata. Nadam se da i druge stranke imaju morala (naravno osim HDZ-a).

  • 05.06.2016.

    Vulin daj nebitan si kao i tvoj prezimenjak iz Srbije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare