To je to što me zanima!

Vulin odgovara Plenkoviću: Srbi su narod koji je prevodio Hrvate na 'pravu stranu povijesti'

Ako postoji narod koji je nepogrešivo birao pogrešnu stranu povijesti, onda je to hrvatski, i ako postoji narod koji je Hrvate prevodio na pravu stranu povijesti, onda je to srpski, poručio je Vulin Plenkoviću
Vidi originalni članak

Ovo nije vrijeme za sjediti na dvije stolice i Srbija mora odabrati stranu, poručio je u ponedjelja premijer Andrej Plenković komentirajući otkazani posjet ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova Beogradu.

Plenković je rekao kako pitanje tog posjeta „nema veze s Hrvatskom“ i da je to stvar između Moskve i Beograda, no naglasio je da Srbija „u ovakvim okolnostima mora dobro paziti čiju stranu bira“.

SAZVAO PRESICU Lavrov podivljao jer mu ne daju da ide u Srbiju: 'Čudovišta iz Bruxellesa, glume gospodare'

- Ako ona ima ambicije ići prema Europskoj uniji, mora se znati gdje je. Ovo nije vrijeme za sjediti na dvije stolice - rekao je premijer na tiskovnoj konferenciji na kojoj je predstavo mjere za ublažavanje cijene energenata.

Ubrzo je Plenkoviću stigao odgovor iz Srbije i to od ministra unutarnjih poslova, Aleksandra Vulina koji je poručio da Srbija nije teritorij, već država i da države same odlučuju tko su im prijatelji, prenosi N1.

OTKAZAN POSJET LAVROVA BEOGRADU Plenković: 'Ovo nije vrijeme za sjediti na dvije stolice, Srbija mora dobro odabrati stranu...'

- Ako postoji narod koji je nepogrešivo birao pogrešnu stranu povijesti, onda je to hrvatski, i ako postoji narod koji je Hrvate prevodio na pravu stranu povijesti, onda je to srpski narod- navodi Vulin u priopćenju.

Poručio je da Plenković “ne razumije da Srbija ima samo jednu stolicu, srpsku”, prenijelo je Ministarstvo unutarnjih poslova.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • žgvacet 08.06.2022.

    Kako? Putem četnika? Ljotićevaca? Nedićevaca? Malome prošetati malo zube, baš traži

  • Botovajebach 07.06.2022.

    Pustite vi Vulina, cinjenica je da ste naciste docekivali sa cvijecem.

  • 07.06.2022.

    Ajde bježi . ..Ti nisi u stanju ni čunu do wc-a odnjet,a kamo li nekog vodit...Ovaj Muse Keseđije ima facu...🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare