To je to što me zanima!

Web stranicu za Ivicu Todorića je izradio sin Ratka Mačeka...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Da, blog je autentičan - kazao nam je Dino Maček, direktor tvrtke koja je vlasnik domene na kojoj je objavljen blog Ivice Todorića, demantiravši tako nagađanja da je blog pisao netko drugi
Vidi originalni članak

Nakon mjeseci šutnje progovorio je čovjek čije riječi već dugo vremena svi žele čuti. Ivica Todorić na svom blogu otvorio je dušu. Napao je Vladu, a sebe je proglasio velikim graditeljem i stvarateljem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da, blog je autentičan - kazao nam je Dino Maček, direktor tvrtke koja je vlasnik domene na kojoj je objavljen blog Ivice Todorića, demantiravši tako nagađanja da je blog pisao netko drugi. Dino Maček je sin Ratka Mačeka, bivšeg dugogodišnjeg glasnogovornika HDZ-a dok je stranku vodio Ivo Sanader. 

- Da, angažirali su nas za izradu stranice. Ne poznam osobno Todorića. Dobili smo posao preko jedne agencije iz Splita - rekao je Maček. 

Podsjetimo, Ivica Todorić je napao Vladu zbog,  kako kaže, nezakonitog i neustavnog preuzimanja kontrole nad Agrokorom, za stvaranje negativne medijske slike o Agrokoru u javnosti, ali i za pritiske, prijetnje i ucjene zbog kojih je potpisao aktivaciju Lex Agrokora. 

- Vlada Republike Hrvatske u to vrijeme povlači političke poteze želeći steći kontrolu nad Agrokorom kroz, očito, unaprijed pripreman plan. Ciljano širenje dezinformacija i negativnih glasina kroz izjave najviših dužnosnika zakonodavne i izvršne vlasti tijekom prvih mjeseci 2017. godine destabiliziralo je Agrokor. Lažima i manipulacijama Vlada u zabludu dovodi i cjelokupnu javnost.  Služeći se konstrukcijama, te potpuno neprimjerenim medijskim djelovanjem, stvoren je okvir za pridobivanje političkih saveznika. Umjesto činjenica i istine Agrokor su htjeli prikazati kao slučaj Parmalat sugerirajući otuđenje ogromnih suma novaca, no danas, sedam mjeseci kasnije, slučaja Parmalat nema. Cilj takvog djelovanja najviših dužnosnika Vlade i Sabora, kroz izravni politički intervencionizam, bio je donošenje neustavnog zakona  Lex Agrokor i nacionalizacija privatne imovine, a ovakav slučaj otimanja privatnog vlasništva nije zabilježen u suvremenoj Europi. Ja i Uprava Agrokora potpisali smo aktivaciju zakona, a sada posebno naglašavam, pod ucjenom, prisilom, prijetnjama, manipulacijama zakonskim odredbama i neviđenim medijskim linčem - napisao je između ostalog Todorić.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • surivlaj 23.09.2017.

    Todoriću sivi tiću,nađi neki novi trik za zajebat,popizdiću

  • jack_daniels_1 23.09.2017.

    Komentatori 24 sata, kako ne razumijete da se u Hr marljivim i poštenim radom može kupiti dvorac, otok, jahta, helikopter, nekoliko desetaka tvrtki, vila na opatijskoj rivijeri, brvnara u Gorskom kotaru...i to sve za niti pola radnog vijeka jednog vrijednog radnika.

  • juricajuric179 23.09.2017.

    Sin Ratka Mačeka izradio WEB stranice za Todorića, a tko je bio Ratko Maček?, jedno vrijema za Sanaderove vlasti vrlo visoko rangiran domoljub drugi ili treći čovjek Hdz-ea, i tko je onda stvorio i štiti Todorića?

Komentiraj...
Vidi sve komentare