To je to što me zanima!

Wolf: Iskoristili su me kao lopticu u predizbornoj igri

Walter Wolf je najavo da će tužiti više novina i jednu televiziju jer su ga prikazali kao posrednika u isplati mita. Tvrdi da mu je do načela, ne novca
Vidi originalni članak

Kanadsko-austrijskog biznismena Waltera Wolfa sumnjičilo se kao posrednika u kanaliziranju navodnog mita finske tvrtke Patria nakon što je Slovenija krajem 2006. s tom kompanijom sklopila ugovor o nabavi 135 oklopnih vozila. Finska nacionalna televizija u jednoj je svojoj emisiji za primanje mita u tom poslu optužila premijera Janeza Janšu, za kojega je navodno bio zadužen Wolf. Potom su Finci raspisali tjeralicu za Wolfom, a nakon toga je i opozvali. Wolf je sada najavio tužbe zbog poslovne štete koja su mu nanijeli u aferi Patria.
- Nije mi do novca nego do načela jer su me iskoristili kao lopticu u predizbornim igrama - izjavio je Wolf za ljubljansko Delo.
Wolf je za slovenske medije izjavio da neka njegova poduzeća još uvijek ne mogu poslovati jer su mu zbog istrage u Finskoj i transakcija koje su bile ispitivane bili zatvoreni računi koje ima u Lichtensteinu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare