To je to što me zanima!

Yugićem se zabio u vrata Sabora na Markovu trgu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Robert Kralj (34) u ponedjeljak se nešto poslije 14 sati crnim automobilom marke Yugo 45 zabio u ulazna vrata zgrade Sabora. Nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Saborsko osiguranje se šokiralo. Začuli su jak udarac u vrata. U njih je u crnom Yugu 45 oko 14 sati udario Robert Kralj (34). Buka je “izvukla” osiguranje na Markov trg. Vozač je vikao, kažu prolaznici. Nije želio izaći iz auta. Navodno je riječ o branitelju oboljelom od PTSP-a.
- Autom se namjerno zabio u sporedna vrata Sabora. Prema vozaču smo morali primijeniti silu jer je odbio zapovijed. Morali smo ga izvlačiti iz automobila - rekli su u zagrebačkoj policiji.
Nakon što se Kralj zaletio u sporedna, jedna od triju ulaznih vrata u Sabor, na Markov trg poslane su pojačane policijske snage. Prilaz Trgu blokirali su s pet strana. Bilo je tu svih rodova policije. Sa psom su stigli i policajci iz protueksplozijskog odjela. No bombu, niti išta što bi moglo eksplodirati, nisu našli. Vozača Yuga “zatvorili” su u Sabor. Prevezli su ga na kriminalističku obradu. Policajci od njega trebaju “izvući” priznanje što ga je nagnalo na “atentat” na skupa saborska vrata. Još se ne zna je li bio pijan.
- Vikao je nešto. Izvlačili su ga kroz prozor auta. Nije se baš dao - prepričali su nam kratko očevici.
Kralj je već ranije evidentiran. U dosjeu ima prijavu za prijetnju.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • tejmatebra 09.12.2008.

    Haha koji car ... Treba se to usudit :) Šteta auta! Jbs vrata ...

  • boresky 09.12.2008.

    Šteta jugića,izgleda mi dost dobar!Nekaj mi smrdi u ovoj priči.Jeftinim auto u sporedni ulaz gdje nije bilo nikoga,vikao je nešto a nitko nezna što je rekao i td.Zamislite da je nekim Volvom uletio na ulaz gdje je bilo nekoliko čuvara zakona i da je to učinio s namjerom napraviti čim više štete i s ljudskim žrtvama??To bi bila trageduja a ovo je namontirano,kao i sve iz 90-tih.....

  • svi_smo_doma 09.12.2008.

    \"...skupa saborska vrata\" - i meni dolazi da se zaletim u njih, ali s tenkom - i ne bolujem od PTSP-a!

Komentiraj...
Vidi sve komentare