To je to što me zanima!

Yugom 45 sletio u kanal, prolaznici izvlačili vozača

Vozač (57) vozio je pješakom zonom u Ulici bana Berislavića. Nagazio je po gasu, naglo smotao i sletio. Pomoć mu je pružena u domu zdravlja
Vidi originalni članak

Gospodin je nagazio po gasu, naglo smotao volan u lijevo i sletio u kanal. Moji kolege i ja priskočili smo mu u pomoć. Dečki su sišli u kanal, a ja sam ga povukao prema gore. Bio je pijan, padao je po cesti i valjao se, rekao je čitatelj koji je u utorak u Ulici bana Berislavića u Vrlici u blizini Knina fotografirao nesreću.
- D.R. (57), vozač Yuga 45 bez registarskih oznaka, kretao se pješakom zonom. Zbog neprilagođene brzine oko 17.10 izletio je van kolnika i sletio u kanal obiteljske kuće. Vozač je zadobio lakše tjelesne ozlijede - rekli su nam u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Vrlika. Kasnije su ga prevezli do bolnice u Šibeniku gdje je odbio stručnu pomoć i alkotest.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dari 24.03.2010.

    ako je vozač bio pijan i valjao se po cesti, onda nije kriva neprilagođena brzina...

  • wwww 24.03.2010.

    Vozio ga komšija Franjo,da proda jabuke,vozio ga komšija Momo da mu ženu porode.Vozio ga dajdža Mirso kad je iso u kurvaluke,vozio ga malo i ja kad bi mazno ključeve.. haha Kakvo auto,takva mu je i država bila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare