To je to što me zanima!

Yugom ozlijedio majku i dijete (8) pa je pobjegao

Daruvar: Pijani vozač (24) se Yugom zabio u Golf. Lakše je ozlijedio majku i dijete (8). Nakon toga je pobjegao. Policija ga je kasnije našla i uhitila...
Vidi originalni članak

Vozač (24) Yuga daruvarskih registarskih oznaka je u ponedjeljak u 17,50 sati u Podborskoj ulici u Daruvaru u prometnoj nesreći lakše ozlijedio dvoje i pobjegao. Vozač Yuga je počeo preticati Golf daruvarskih tablica koji je vozila 30-godišnja Daruvarčanka. Žena je prije toga počela skretati u lijevo kako bi ušla u dvorište kuće. Vozač Yuga udario je u Golf. Golf je sletio u jarak, a vozačica i njezino dijete (8) lakše su ozlijeđeni. Liječnici su im pomogli u Domu zdravlja i nakon toga ih pustili kući. Policija je pronašla vozača te ga privela u postaju. Odbio je alkotest iako je bilo vidljivo da je pijan. Zadržali su preko noći u policiji i nakon toga odveli na Prekršajni sud u Daruvaru. Vozio je auto iako su mu vozačku dozvolu oduzeli zbog ranijeg prometnog prekršaja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ksena103 11.05.2010.

    gdje su sad oni koji pljuju po policiji ovaj nije policajac i bio je vidno pijan.

  • 11.05.2010.

    brzo ce njemu vratiti dozvolu..a vi gospodjo prvo pogledajte u retrovizor kad pozelite negdje skrenuti bez obzira dali ste upalili ljevi-desni zmigavac...neki jednostavno ne znaju cemu sluzi retrovizor, zasto nasa policija ne kazni nekog ako vidi da vozi s skopljenim ili uopce nema retrovizora..a to sto ce ovaj brzo dobiti dozvolu nije kriva policija nego nas pravni sustav..

  • toreo 11.05.2010.

    i nikad se ništa ne mijenja....opet će on to ponoviti,glavno da je poznat policiji..ah

Komentiraj...
Vidi sve komentare