To je to što me zanima!

Ž. Kerum: Vidio sam dvije duge, a to je dobar znak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum je glasovao u osnovnoj školi oko 15 sati. Nije zaboravio osobnu kao u prvom krugu izbora za predsjednika
Vidi originalni članak

Splitski gradonačelnik Željko Kerum je glasovao u nedjelju oko 15 sati u Osnovnoj školi Brda. Ovaj put sa sobom nije zaboravio ponijeti osobnu iskaznicu te je rekao kako bi prvi potez novog predsjednika trebao biti oživljavanje gospodarstva. Dodao je i kako je u nedjelju ujutro na nebu iznad Splita vidio dvije duge.
- To je dobar znak - kaže Kerum. Nakon toga je demantirao financijske probleme u svojoj tvrtki. Kazao je kako ne zna zašto se pišu neistine.
- Na žalost mojih neprijatelja, tvrtka Kerum posluje izvanredno. Ne kasne ni plaće niti bilo kakve obveze bilo kojim institucijama. Što se tiče prodaje jednog dijela tvrtke, to uopće nije bitno. Taj dio prodat će se Nacionalnom trgovačkom lancu u kojem sam ja suvlasnik i jedan od osnivača. Bit će to druga najveća tvrtka te vrsta u Hrvatskoj, a u Splitu će joj biti sjedište - naglasio je Kerum.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • agiiiii 11.01.2010.

    ---vjeruj u dugu,okusi dugu.... pročitala sam samo naslov pa me asociralo na one šarene bombončeke

  • lijepakaogrijeh 11.01.2010.

    kovrdzavi za mene je super znak... izgubio ti Bandić

  • otarnik 10.01.2010.

    Pa ti si Kerume slip čovik tebi je netko krivo okrenija glavu.Ako ti nisi vidija ko će pobijediti na izborima onda si totalno glup.Možda misliš ako su na čelu dva najveća grada u Hrvatskoj dva klauna da bi trebao bitKLAUN i načelu lijepe naše neće proći.Sada će Split radi tebe štekćat ko sinj radi takvih.Zate je najbolje da odeš na ogorje čuvat magerd kad već jma gotova lokva za pojit magerad.Ajde pravo reci da su sada izbori koliko bi ti dobija glasova.OO.

Komentiraj...
Vidi sve komentare