To je to što me zanima!

'Z. Milanović možda ima lošiji rejting, ali bolji od Karamarka'

Ivo Josipović poručio je u nedjelju kako će regionalizacija Hrvatske biti okosnica gospodarskog oporavka. Družio se s građanima na samoborskom glavnom trgu
Vidi originalni članak

Predsjednički kandidat Ivo Josipović poručio je u nedjelju kako će regionalizacija Hrvatske biti okosnica gospodarskog oporavka te ustvrdio da se HDZ protivi regionalizaciji jer želi zadržati "postojeći sustav sinekura na lokalnoj razini".

Josipović se na glavnome samoborskome trgu družio s građanima u sklopu kampanje za drugi krug predsjedničkih izbora. Predstavio je svojih pet ključnih reformi nužnih za oporavak države koje predlaže kroz ustavne promjene - pošten izborni sustav, Hrvatsku snažnih regija, ravnotežu vlasti i funkcionalnost institucija, jednakost šansi, pravednost i poštenje, te prestanak življenja na kredit.

- Siguran sam da će i sadašnja Vlada do kraja svog mandata i koja god bude u idućem mandatu razumjeti da ovako više ne ide u Hrvatskoj i da ju ne možemo graditi na praznim obećanjima, već moramo konačno provesti reforme - rekao je. Istaknuo je da se reforme koje predlaže do sada nije usudila provesti nijedna vlada, a da on za to ima i habrosti i odlučnosti. 

Josipović je rekao da kampanju neće zaoštravati na uvredama, već na programima. Upitan kako u tome kontekstu vidi nastupe premijera Zorana Milanovića, odnosno pomažu li mu u kampanji njegovi istupi, Josipović kaže kako "nitko svojim likom sam po sebi nije dobar ni štetan, nego je bitno što govori". Dodao je kako Milanović kod dijela birača možda ima nešto lošiji rejting, "ali ima puno bolji od... ( Tomislava Karamarka)".

Idi na 24sata

Komentari 180

  • jagodica_bobica 05.01.2015.

    Zoran Milanović ima lošiji rejting i za to si je sam kriv!!

  • cappuccino00 05.01.2015.

    Hrvatska je nažalost, na čelu sa ovom Vladom brod koji tone. Glupo je govoriti o Karamarku, pošto nije bio ni ministar a ni predsjednik. Bojim se što će biti ako ne budu prijevremeni izbori. Hdz samo naprijed,nadam se da ćete se vratiti na vlast spremni da spasite Hrvatsku i gospodarstvo koje nam propada.

  • PticekStjepan 05.01.2015.

    Gospodine Josipovicu.Ti bi sad 5 reformi a u 5 godina nisi uradio nista pozitivno.Ali ima jos mnogo onih naivnih koji ti vjeruju.Milanovic Karamarko Grabaric Josipovic,svi ste vi isti..Cinjenica ja da nemamo dovoljno obrazovanih koji bi bili sposobni voditi drzavu.....nazalost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare