To je to što me zanima!

Ž. Rohatinski traži hitno rezanje plaća i mirovina

Željko Rohatinski kaže da država kredite treba ostaviti tvrtkama. Guverner HNB-a je dao naslutiti da zagovara rezanje plaća i mirovina
Vidi originalni članak

Željko Rohatinski, guverner HNB-a, sastao se u četvrtak s novoizabranom premijerkom Jadrankom Kosor. Nije podržao najavljeni lagani rebalans proračuna.
- Predsjednici Vlade ponovio sam da je u ovom trenutku potrebna oštra prilagodba proračuna - rekao je Rohatinski te dodao da treba nastaviti politiku istiskivanja gospodarstva s tržišta kredita od strane države. Dao je naslutiti da zagovara rezanje plaća i mirovina, piše Večernji list. Rohatinski je prije nekoliko dana rekao kako državi za pokrivanje dugova trebaju 42 milijarde kuna.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • willcraft 10.07.2009.

    sranje na vidiku!! evo izlaza!! -treba uciniti bas sve sto rohatinski trazi !! - ako neko drugi ima ideju niti slucajno poslusat !! -rohatinski je jedini dovoljno pametan i strucan u ovoj drzavi!! pogotovo iskren i posten!! ako moramo svi po malo najebati slijedecih mjeseci a on kaze da moramo pa idemo onda ali kad se izvucemo moramo pripaziti koga biramo !!

  • Alexandar_31300 10.07.2009.

    Amire kada budes imao i najmanje veze o ekonomiji i kako funkcioniraju drzavni , zupanijski i lokalni sustavi placanja skontati ces kakvog bisera RH ima u ovome covjeku i koliko malo to koriste ...

  • mayhem26 10.07.2009.

    \"treba nastaviti politiku istiskivanja gospodarstva s tržišta kredita od strane države.\"OVO JE KLJUCNA RECENICA U NJEGOVOM GOVORU.

Komentiraj...
Vidi sve komentare