To je to što me zanima!

Za 100. rođendan poželjela je vidjeti kako će nam biti u EU

Baka Kata preživjela je dva svjetska i Domovinski rat. Često priča o Stjepanu Radiću jer je njen otac bio kotarski zastupnik i prijatelj tog hrvatskog velikana
Vidi originalni članak

Kata Jaklin u krugu obitelji proslavila je stoti rođendan. Za svoju dob izvrsnog je zdravlja, vitalna je i prilično dobro čuje. Jedina tegoba joj je slabiji vid. Već 13 godina živi s unukom u Zagrebu, a svako ljeto provede u svojim rodnim Galovićima na Mrežnici. Rekla je kako se nada da će proživjeti još barem nekoliko godina jer želi vidjeti kako će se Hrvatska snaći u Europskoj uniji. 

Najveća radost u ovim visokim godinama su joj praunuci Mijo, Matija i posebno četverogodišnji Jurica, s kojim u igri i pričama provodi najviše vremena. Baka Kata preživjela je dva svjetska rata kao i Domovinski rat. Često priča o Stjepanu Radiću jer je njezin otac bio kotarski zastupnik HSS-a i prijatelj tog hrvatskog velikana.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • LebronPetrovic 03.06.2013.

    Eto bako i to si dočekala! Da iz Austrougarske uđemo u Evropu !

  • Aydemi Popushi 03.06.2013.

    Nemoj, baba, šlagirat češ se!

  • WOMANIZER 02.06.2013.

    dragoj bakici želim još puno lijepih i veselih godina te da joj se ispuni ne samo ova želja, nego još puno njih! :).........i moram ju pohvaliti da izgleda predivno za svoje godine, rekao bih da je na početku svojih 70ih, a ne da ima 100 godina! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare