To je to što me zanima!

Za blagdane šalju tisuće čestitki Norcu i Gotovini

Sudeći prema prvih stotinu čestitki, Vodičani radije pišu Anti Gotovini nego Mirku Norcu. Do sada su ukupno napisali oko 900 čestitki
Vidi originalni članak

Generalima Anti Gotovini i Mirku Norcu Šibenčani, Kninjani, Vodičani i Drnišani i ove godine pišu božićne čestitke. 'Pod beskrajem neba oni nisu sami', moto je pod kojim je Udruga prvi hrvatski redarstvenik u nedjelju u Vodicama započela potpisivanje čestitki.
- Prošlog vikenda je iz Knina upućeno osam stotina čestitki, danas pišu Vodičani, a pozivamo i Šibenčane i Drnišane da sljedećeg vikenda na ovaj način čestitaju Božić i Novu godinu našim generalim uznicima i pokažu im da ih nismo zaboravili, da cijenimo njihov doprinos obrani domovine, da su s nama u srcima, mislima i molitvama - rekao je Tomislav Čolak, predsjednik šibensko-kninske podružnice Udruge prvi hrvatski redarstvenik. Sudeći prema prvih stotinu čestitki, Vodičani radije pišu Gotovini nego Norcu. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • hrvatica_bj 14.12.2008.

    Ludo-ma zaboli me za takve..i od mene će dobit čestitku,bar im tako možemo pokazat da mislimo na njih i da nisu zaboravljeni,da ima onih koji poštuju i ne zaboravljaju,a ovi što minuse dijele..uvijek je bilo i uvijek će biti takvih tako da me to ne dira,to je samo mala šaka jada..

  • crodis 14.12.2008.

    Svaka cast Ludo svaka ti je na mjestu.Hvale vrijedna akcija koja bi se trebala organizirati na prostoru cijele Hrvatske a i sire.

  • Ludo 14.12.2008.

    da mi je samo znat tko je hrvatici_bj dao minus na njen komentar...sigurno neki kajincic i puhovcic... nerazumijem kako takve ljude nije sramota... Generali i od mene cete dobiti cestitku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare