To je to što me zanima!

Za borbu s huliganima žele imati i konjičku jedinicu

Krunoslav Borovec kaže kako se u Ravnateljstvu policije radi procjena u kojoj bi mjeri konji bili učinkoviti. Razmišljaju i o uvođenju elektrošokera
Vidi originalni članak

Nakon nereda na tribinama Maksimira u MUP-u navodno intenzivno razmišljaju o uvođenju konjičke jedinice. Ona bi intervenirala u slučaju narušavanja javnog reda i mira, kao što su sukobi na stadionima, piše Večernji list. Krunoslav Borovec kaže kako se u Ravnateljstvu policije radi procjena u kojoj bi mjeri konji bili učinkovito sredstvo. Procjenjuje se da jedan konjanik vrijedi kao deset njegovih kolega pješaka. Policijska konjička jedinica trebala bi biti uvrštena u novi Zakon o policijskim poslovima i ovlastima. U policiji osim o konjanicima razmišljaju i o uvođenju elektrošoker. Smatraju ga boljim rješenjem od oružja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • mali_plavi 06.05.2010.

    Vidio sam konje u mađarskoj i engleskoj i vjerujte mi to je prava stvar, i ne samo u neredima već i inače ali hajdmo mi rađe dovest u red \"KONJE\" na stadionima i profesionalizirat, obučit i opremit \"KONJE\" u odorama tako da će nam svima bit bolje, a pogotovo pravim KONJIMA!

  • anchii 06.05.2010.

    meni žao konja:((((

  • carraro 06.05.2010.

    a niko ne spominje kaj taj konj kosta 50000 eura,opet su nekom smjestili mutni poslic.

Komentiraj...
Vidi sve komentare