To je to što me zanima!

Za dan sjećanja na vukovarske žrtve bez ikakvih ograničenja

Vijeće za domovinski pijetet, mir i razvoj jednoglasno je usvojilo program obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje. Program će se odvijati u krugu bolnice
Vidi originalni članak

Na 7. sjednici Vijeća za domovinski pijetet, mir i razvoj u Ministarstvu hrvatskih branitelja jednoglasno su .usvojeni programi obilježavanja u Vukovaru i Škabrnji, koji će se sukladno uputi HZJZ-a odvijati bez ograničavajućih mjera, a svi su izrazili zadovoljstvo što će se program u Vukovaru ponovno odvijati i u krugu bolnice. Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved koji je i vodio sjednicu, naglasio je kako je preimenovanje vukovarske bolnice Odlukom Vlade u Nacionalnu memorijalnu bolnicu „Dr. Juraj Njavro“ i Bolničke ulice Odlukom Grada Vukovara u Ulicu Vesne Bosanac najsnažnija poveznica dvoje vukovarskih ratnih liječnika.

Najavio je da će Ministarstvo hrvatskih branitelja pružiti potporu udrugama iz Domovinskog rata kojima je potreban organizirani prijevoz te je pozvao sve da i ove godine dostojanstveno obilježimo Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.


 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare