To je to što me zanima!

Za dobrobit Podravke šef HSS-a žrtvuje i stranku?

Neimenovani HSS-ovac tvrdi da se na sastanku u stranci dogovore jedno, no onda Josip Friščić u razgovoru s HDZ-om odustane od dogovorenog
Vidi originalni članak

Šef HSS-a Josip Friščić pokušava spasiti Podravku na račun svoje stranke. Navodno ga ništa drugo ne zanima već cijelu stranku žrtvuje za dobrobit Podravke, prenosi Jutarnji list. Neimenovani HSS-ovac, navodi taj list, tvrdi da se na stranačkom sastanku dogovore jedno, no onda Friščić u razgovoru s HDZ-om odustane od svega i u zamjenu dobije neki ustupak u Podravki. Friščić na sve načine navodno želi zadržati utjecaj u poslovanju Podravke, a to je protumačeno i ulaskom njegove osobne liječnice Karmen Antolić u Nadzorni odbor te tvrtke. Zbog njegovih istupa nije ispunjeno nijedno obećanje dano na parlamentarnim izborima. Friščić je prije nekoliko tjedana u jednoj radijskoj emisiji optužio Ljubu Jurčića da želi prodati Podravku, a obrušio se i na Emila Tedeschija.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • papaja 21.02.2010.

    Nešto čisto sumnjam da se on žrtvuje za neki viši interes. Mislim da on progurava vlastiti interes, a to se vidi jer je svoju liječnicu stavio u nadzorni. Mislim svaka čast liječnici, ali mislim da nije kompetentna, ili ako jest da stavimo ekonomistu da operira!

  • plavi cvijet 21.02.2010.

    Svaka čast liječnici, ali u nadzornom odboru trebaju biti osobe iz struke. Gospođa Kosor je to nedavno izjavila, ali i dalje rade po starom jer njima valjda treba biti sve napismeno tj. zakonski.

  • boki1961 21.02.2010.

    Gdje je nestao čovjek? Tu se pojavio Friščić!

Komentiraj...
Vidi sve komentare