To je to što me zanima!

Za dva sata u Saboru zaradila godišnju plaću, sad vodi mlade

U izjavi novinarima, predsjednica Foruma mladih je imala poruku i za premijera Andreja Plenkovića, upitavši ga sjeća li se slogana iz izborne kampanje "Biraj bolju budućnost".
Vidi originalni članak

Na izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a je tristotinjak mladih delegata iz cijele Hrvatske izabralo novo vodstvo toga tijela. Za novu predsjednicu Foruma mladih izabrana je 27-godišnja Biljana Gaća iz Vukovarsko-srijemske županije, koja je poručila da će se zauzimati za "izgradnju dobrog društva i obranu vrijednosti 21. stoljeća".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istaknula je kako je za Forum mladih SDP-a obrazovanje najvažniji segment hrvatskog društva, a resornom ministru Pavi Barišiću poručila da "ministar obrazovanja mora biti osoba koja cijeni znanstvena dostignuća i koja nije dokazani plagijator".

- Aktualni ministar i HDZ stopirali su kurikularnu reformu i mi ćemo ih, ako bude potrebno, svaki dan podsjećati da se ona mora nastaviti. Poručujemo im da građanski odgoj mora biti obavezni predmet, koji će biti objedinjen s religijskim odgojem, te da je vjeronauku mjesto u crkvama, ne u školama - istaknula je Gaća. 

U izjavi novinarima, predsjednica Foruma mladih je imala poruku i za premijera Andreja Plenkovića, upitavši ga sjeća li se slogana iz izborne kampanje "Biraj bolju budućnost".

- Ja vas pitam, premijeru, koja je to bolja budućnost? Ona u kojoj mladi odlaze u Irsku ili Njemačku, u kojoj ne sankcionirate plagijatore, a u prvom koraku ste oformili vijeće za suočavanje s prošlošću.  Ako je to ta budućnost, onda se zaista bojim za naše mlade - istaknula je nova predsjednica Foruma mladih SDP-a.

Podsjetimo, Biljana Gaća u siječnju prošle godine u Saboru je dva sata mijenjala Predraga Matića. Za to vrijeme zaradila je šest punih saborskih plaća (od oko 16.000 kn) i još šest mjeseci pola plaće. Zaradila je oko 145.000 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • kordunaš59 20.03.2017.

    sve mi se čini da je još ugrožena

  • Budni 20.03.2017.

    Sve iz foruma mladih sdp u sabor na 2 sata! Jer da mogu mirno srati po državi koja im daje pristojno plaću za njihov rad!

  • zemuncevic 19.03.2017.

    Al su obojica lepí u dupence ih he.bem !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare