To je to što me zanima!

Za glavnog ravnatelja HRT-a predložit će Gorana Radmana

Sabor glavnog ravnatelja HRT-a imenuje na pet godina većinom glasova svih zastupnika. Uz Radmana izdvojio se i Domagoj Novokmet, no presudilo je iskustvo
Vidi originalni članak

Vladajuća koalicija će na sjednici Odbora za medije za glavnog ravnatelja HRT-a predložiti Gorana Radmana, piše HRT. Stranački klubovi su se u srijedu konzultirali u Saboru i tako odlučili. Odbor će predložiti i kandidate za Programsko vijeće te članove Nadzornog odbora HRT-a. Sabor glavnog ravnatelja HRT-a imenuje na pet godina većinom glasova svih zastupnika. 

Prijedlog Gorana Radmana za ravnatelja potvrdio je saborski zastupnik SDP-a i član Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Ivan Račan.

Na predstavljanju kandidata na Odboru uz Radmana se izdvojio i dosadašnji vršitelj dužnosti Domagoj Novokmet. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • sestro 25.10.2012.

    memorandum II ide dalje..na svim glavnim pozicijama u hr su jugonostalgičari opančari i domaći proleteri s njima rame uz rame..nastavak od vardara pa do triglava slijedi...

  • zdrawe 25.10.2012.

    odlican izbor,, svoj svoga,, no evo pitanja,, hoce li sad hrt podmirit dug poreznoj od preko 200 milijunceka il ce se to pod patronatom vlade i dalje razvlacit i cekat neku novu vladu, novog ministra porezne da to naplati?ocito je dato linic i ova vlada nikad nece naplatit..zna se i zasto..

  • kristov 25.10.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare