To je to što me zanima!

Za samo jednu borbu dječaka mafijaši zarade i 500.000 eura

Kako bi sve održali u tajnosti, tučnjave se organiziraju jednom godišnje. Organiziraju ih crnogorski i ruski mafijaši, a dječaci su stari od sedam do 12 godina
Vidi originalni članak

Ilegalne tučnjave između dječaka starih od sedam do 12 godina navodno u Crnoj Gori organizira tamošnja i ruska mafija. Tučnjave i klađenje organiziraju se navodno i u BiH, za ogromnu novčanu zaradu. 

Kako bi sve držali u tajnosti, tučnjave organiziraju samo jednom godišnje. Borbe prenose i uživo preko interneta, a tijekom jedne tučnjave između pet ili šest dječaka zarade i do 500.000 eura. 

Organizatori navodno nalaze dječake koji nemaju roditelje ili koje su roditelji prodali diljem regije. O zdravlju djece brinu umirovljeni liječnici, studenti medicine ili liječnici koji su ostali bez dozvole za rad. Dječaci koji sudjeluju u tučnjavama su pod stalnom kontrolom njihovih vlasnika, piše San.ba.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Florida 13.11.2010.

    darkan a i ti si brate smjesan....

  • dejanr 13.11.2010.

    bolje da se tuku nego da padnu šaka pedofila....

  • prviuredu 13.11.2010.

    ma nisu to mafijasi ...nego ljudi sa svim parama svjeta taj se kladi i kad vidi dvje babe da prelaze ulicu koja ce prva proci ,a koju ce auto da pukne...

Komentiraj...
Vidi sve komentare