To je to što me zanima!

Za kupovinu Brodotrogira i 3. maja zainteresiran je i Hrvat?

Radimir Čačić je rekao da se za brodogradilišta zanimaju i Kinezi i Rusi, a radnici brodogradilišta Kraljevica trebali bi dobiti oko 35 milijuna kuna svojih potraživanja
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Radimir Čačić je nakon uspješnog sastanka s Ozrenom Matijaševićem iz HUS-a i Vedranom Dragičevićem iz Sindikata metalaca Hrvatske rekao kako se o prodaji brodogradilišta Brodotrogir i 3. maj razgovara s interesentima iz Kine i Rusije, ali i iz Hrvatske. 

- Imamo neke kontakte s partnerima iz Kine i Rusije i najrealnije s partnerima hrvatskim s kojima razgovaramo o bloku te ponude Brodotrogir - 3. maj - rekao je Čačić. 

Vlada je radnicima brodogradilišta Kraljevica najavila isplatu svih potraživanja u skladu s kolektivnim ugovorom i to prije otvaranja stečaja, a riječ je o oko 35 milijuna kuna, piše HRT

Što se tiče preuzimanja Brodosplita od strane samoborskog DIV-a, morat će pričekati jer Vlada treba preuzeti trošak od još 800 milijuna kuna. Potez mora odobriti Europska komisija, nakon čega slijedi preuzimanje udjela i restrukturiranje. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • dadomatos 13.04.2012.

    dali je netko iz saborskih klupa ili nećiji kum!

  • user_28589 13.04.2012.

    Da ne mislite pokloniti Luki Raicu kao Dukat sto je dobio na poklon od Tudmana.

  • papioo 13.04.2012.

    sigurno je taj hrvat kupio boce pa se obogatio koliko će tebi u džep

Komentiraj...
Vidi sve komentare