To je to što me zanima!

Za nesreću kod Rakovice kriv je Litvanac, autom je naletio na motociklista koji je poginuo

Litvanac (37) u Rakovici automobilom je naletio na motociklista, državljanina Slovenije (46). Od jačine udarca vozač motocikla odbačen je na kolnik. Motor se zapalio, a motociklist je poginuo na mjestu
Vidi originalni članak

Prometnu nesreću u kojoj je u petak oko 18 sati u Selištu Drežničkom u općini Rakovica smrtno stradao motociklist, državljanin Slovenije (46) skrivio je vozač automobila, državljanin Litve (37), utvrđeno je očevidom kojim je mjestu događaja rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Karlovcu. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Osobnim automobilom litvanskih registracijskih oznaka u smjeru Grabovca upravljao je 37-godišnji državljanin Litve te prilikom skretanja na državnu cestu D42 oduzeo je prednost prolaska motociklu slovenskih registracijskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnji državljanin Slovenije. U nemogućnosti izbjegavanja naleta motociklom udario je u osobni automobil.

VIDEO: TEŠKA NESREĆA Užas kod Rakovice: Motocikl se zapalio, vozač poginuo u sudaru

Od jačine udarca vozač motocikla odbačen je na kolnik te je došlo do zapaljenja motocikla, koji je u potpunosti izgorio. U prometnoj nesreći vozač motocikla smrtno je stradao.- pripoćila je policija o rezultatima očevida, dodajući da će 37-godišnji državljanin Litve uz kaznenu prijavu biti doveden na  Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 28.06.2020.

    Jebote Slovenac došao koronu sadit😂😂😂😂😂

  • otac Joze 28.06.2020.

    Neka moj sin počiva u miru

  • nori 🖖 27.06.2020.

    Auti su uvijek krivi

Komentiraj...
Vidi sve komentare