To je to što me zanima!

Za osam radnih mjesta u Ikei javilo se 2.483 zainteresiranih

U drugi krug natječaja ušlo je 500 kandidata koje očekuje telefonski intervju s čelnim čovjekom Ikee, Georgom Platzerom. Nakon selekcije idu na razgovor uživo
Vidi originalni članak

Nakon objave natječaja za osam vodećih pozicija u vodstvu Ikee koja uskoro otvara vrata i u Hrvatskoj, javilo se čak 2.483 kandidata, piše Slobodna Dalmacija. U drugi krug ušlo je njih 500. Telefonske intervjue s njima će obaviti šef Ikee, Georg Platzer, a nakon selekcije kandidati odlaze na razgovor uživo. Najviše kandidata javilo se iz Zagreba i Zagrebačke županije, no mnogo ih je i iz inozemstva. Njih 408 javilo se iz ostatka Hrvatske te iz BiH, Rusije, Njemačke, Srbije, Slovenije, Italije i drugih zemalja. Prosječna starost kandidata je 34 godine, a podjednako su se javljali i muškarci i žene. Većina ih je visokoobrazovana. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • PapaŠtrumpf 17.05.2011.

    Koliko mi je poznato izmiču se naplatne kućice Ivanja reka prema istoku da bi se Ikea ugurala, i sada će tobože otvoriti novih radnih mjesta a u zbilji se pretače iz šupljeg u prazno odnosno iz drugih salona će uzeti ljude koji imaju nešto iskustva, i ako zaposle još kojega sa burze, Hrvati će navaliti kao ovce kupovati, zarađene pare iscure iz države u švedske džepove i mi i dalje sve siromašniji.

  • konjina 17.05.2011.

    kaj su stavili vrata na ledinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare