To je to što me zanima!

Za otmicu i silovanje Jaycee L. Dugard dobio 431 god. zatvora

SAD: Supružnici Phillip i Nancy Garrido oteli su Jaycee Dugard dok je imala 11 godina. Zatočili su je, a Phillip ju je redovito silovao i iživljavao se nad njom
Vidi originalni članak

Otmičari su mi ukrali život, stoji u dirljivoj poruci Jaycee Lee Dugard (31) koju su kao djevojčicu od 11 godina oteli Phillip Craig Garrido i njegova supruga Nancy. Monstruma koji je Jaycee držao zatečenu 18 godina i napravio joj dvoje djece osudili su na 431 godinu zatvora, a njegova supruga kao sudionica u gnjusnom zločinu dobila je 36 godina. Garrida su osudili zbog otmice, silovanja, seksualnog zlostavljanja koje je nekad snimao kamerom. Sudac je postupke Garrida nazvao zlim i monstruoznim. Potresno pismo otete djevojke na sudu je u suzama pročitala njezina majka. 

- Izabrala sam da danas ne budem s vama u sudnici, jer ne želim nijedan dragocjeni trenutak svog života više gubiti na vas. Sve što ste mi ikad učinili bilo je krivo i nadam se da ćete to shvatiti jednog dana. Mrzila sam svaku sekundu života svakog dana u tih 18 godina. Meni i mojoj obitelji ukrali ste život - stoji u pismu.

Telegraph javlja kako će Jaycee napisati knjigu o životu u zatočeništvu. Knjiga bi se trebala zvati "Ukradeni život", a u njoj će opisati sve što je osjećala i proživjela u tih 18 godina. Jaycee su oteli 1991. sa autobusne stanice. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • cool18 03.06.2011.

    ak se bu dobro ponasal ... nakon 289,5 godina bu vani!!!

  • nefer 03.06.2011.

    koliko je dobio Frizl ?? mislim doživotnu ??

  • jdn 03.06.2011.

    U nasoj drzavici bi dobili par godina i posto bi bili dobri bili bi vani taman za toliko da procitaju par knjiga koje nisu uspijeli u zadnje godine. To su primjerene kazne, 20 dozivotnih pa ako bude dobar skine mu se pet, opet mu ostane dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare