To je to što me zanima!

Za posao u tajnoj službi prijavili se mnogi građani

Tek što je Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) u ponedjeljak postavila svoju internetsku, server je bio preopterećen klikovima za posao
Vidi originalni članak

Tek što je Sigurnosno-obavještajna agencija (SOA) u ponedjeljak postavila svoju internetsku stranicu www.soa.hr, server je bio preopterećen. Najviše "klikova" bilo je na "posao u SOA-i". Mnogi bi se htjeli okušati u ulozi tajnih agenata, pa su potencijalni James Bondovi sumanuto slali prijave za posao na on-line obrazac. No čim bi ukucali podatke i htjeli poslati životopis sa svojim bondovskim sposobnostima, morali bi ukucati lozinku. Traženje lozinke, kažu u SOA-i, bila je greška na internetskoj stranici koju su tijekom dana popravili. Iz sigurnosnih su razloga, do tada, obrazac preusmjerili na e-mail adresu informiranje@soa.hr. Kako su objavili u SOA-i, u ponedjeljak od podneva do ponoći stranicu je pogledalo 13.467 ljudi. Obrazac za posao "kliknulo" je njih 7200.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • smuc 01.07.2008.

    Pa imali su i koga pitati.Poslije raspada Juge mnoge su špije ostale bez voljenog posla, eto im sad nove prilike.I jedno pitanje ,dali je ikom od vas otac ikada rekao : ući sine pa češ biti tajni agent ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare