To je to što me zanima!

Za požar u Prečkom kriv je kvar na električnim instalacijama

Požar je izbio u stanu na četvrtom katu zgrade, a plamen je zahvatio stanove na petom i šestom katu. Svi stanovnici zgrade su evakuirani, dok su vatrogasci sa šestog kata spašavali trudnicu i njeno maloljetno dijete
Vidi originalni članak

Požar u zgradi u Tijardovićevoj ulici u Prečkom koji je izbio u subotu oko podne, najvjerojatnije je uzrokovan kvarom na električnim instalacijama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U stanu 73-godišnjaka najvjerojatnije izbio je požar električnih instalacija. Uslijed požara je došlo do oštećenja vanjske stolarije i začađenja unutrašnjosti dvaju stanova iznad, vlasništvo 64-godišnjakinje, 57-godišnjaka te 50-godišnjakinje. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo - stoji u objavi policije.

Podsjećamo, požar je izbio u stanu na četvrtom katu zgrade, a plamen je zahvatio stanove na petom i šestom katu. Svi stanovnici zgrade su evakuirani, dok su vatrogasci sa šestog kata spašavali trudnicu i njeno maloljetno dijete. Supruga su uspjeli izvući kroz stepenice.

VIDEO: DRAMA U ZAGREBU U Prečkom gorio stan, iz zgrade spasili trudnicu i još dvoje ljudi

- Čim sam čula za požar, odmah sam došla provjeriti stan u kojem žive moji baka i djed. U toj zgradi većinom žive stariji ljudi pa je to za njih bio veliki šok. Svi su izašli van i međusobno se tješili. Srećom, nitko nije stradao, vatrogasci su stvarno brzo reagirali i napravili sjajan posao - kaže naša čitateljica.

Na mjesto nesreće došao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je obitelji ponudio smještaj, koji su, kako neslužbeno doznajemo, odbili. Gradonačelnik je obitelji ponudio pomoć i pozvao ih da u ponedjeljak dođu u njegov ured.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ajetodoo 16.08.2020.

    I dalje Miky prodaje maglu i glumi dobročinitelja(diže si rep). Normalan gradonačelnik se ne treba osobno eksponirani, niti ima potrebe, već ima službu za takve stvari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare