To je to što me zanima!

Za predsjednika RH Budiša će se kandidirati na jesen?

Budiša nije htio ni potvrditi, a niti opovrgnuti svoju kandidaturu. Kroz smijeh je rekao će o svojoj kandidaturi na vrijeme obavijestiti cijelu javnost
Vidi originalni članak

Bivši šef HSLS-a, Dražen Budiša, navodno se planira uključiti u utrku za predsjednika RH, prenosi Večernji list. Vagao je stvari "za" i "protiv", te se dugo opirao nagovaranju ljudi koji su mu rekli da nakon Mesića predsjednik Hrvatske treba biti domoljub usredotočen na zaštitu nacionalnih interesa. Dražen Budiša nije htio ni potvrditi, a niti opovrgnuti svoju kandidaturu.
- Ne bih to komentirao. Svakako bih sam obavijestio javnost da razmišljam o takvoj odluci - kroz smijeh je rekao Budiša.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_27152 11.08.2009.

    ko će za njega glasati ej, možda i pobjedi u kategoriji za najmanje glasova

  • zed9 10.08.2009.

    Zašto se čudimo što nitko pametan se ne želi kandidirati za predsjednika? Pa trebaš biti teški debil da vodiš državu punu idiota.

  • 10.08.2009.

    Trebalo bi organizirati neki show tipa \'\'Hrvatska traži Predsjednika\'\', pa tko se pokaže kao figura i pojava najbolji, a da zna izgovoriti tri pametne...taj je naš. Sigurno nebi bio gori od sadašnjeg, a ni, bome, od onih koje će politika izbaciti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare