To je to što me zanima!

Za radnike sisačke Željezare Bozanić je dao 150.000 kuna

Pozvao sam odgovorne u državi da riješe probleme koji se nameću Sisku, a s druge strane donio ovu svotu za obitelji koje su najjače pogođene, rekao je Bozanić
Vidi originalni članak

Kardinal Josip Bozanić uručio je danas vrijednu novčanu pomoć od 150.000 kuna sisačkom biskupu Vladi Košiću za potrebe osoba pogođenih ekonomskom krizom u Sisku, prije svega preko 1000 sad već bivših radnika Željezare.

- Pozvao sam sve odgovorne u državi da što prije riješe ove probleme koji se nameću Sisku, a s druge strane donio ovu svotu za one obitelji koje su najjače izložene egzistencijalnom udaru, kazao je kardinal Bozanić prilikom blagoslova nove crkve Sv. Marije Kraljice Mira na području župe u Naselju, a čiji su brojni članovi nekadašnji zaposlenici CMC-a.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • user_105498 20.12.2011.

    lijepo da je dao novac tim ljudima koji su ostali bez posla ali ima tu prostora i za druge radnike koji su tako nasradali to što je Bozanić napravio za svaku je pohvalu ali a zato netreba previše veličati pa on i pokupi puno novaca

  • duda1102 20.12.2011.

    Bozanic dao Kosicu?eto lijepog gesta,sretni blagdani zupljanima Kosiceve zupe...svi ce imati predivan Bozic....to je stvarno super vijest!oni koji ne dobiju dio kolaca,neka se obrate u 24 sata,pomoci ce gradjani!

  • picuskin 20.12.2011.

    Bilo bi lijepo da ih pozove sve skupa na Božićnu večeru,uz bakalar i ostale delicije što če konzumirati zahvaljujući nakaradnoj državi i glupom narodu.Za kontakt s Bogom ne trebate Bozaniće,Bog je u nama i svugdje oko nas.Najmanje je upravo u Bozaniću i njemu sličnima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare