To je to što me zanima!

Za samo 60 minuta "planule" su radne vize za Kanadu

Za internetske prijave rezervirano je bilo 275 radnih viza, a ostalo je još 14 za kategoriju “Young Proffesionals”, namijenjenu onima koji su nedavno diplomirali
Vidi originalni članak

Za nešto manje od jednog sata planule su sve radne vize za Kanadu. Naime, kanadsko veleposlanstvo otvorilo je program International Experience Canada i za internetske prijave rezerviralo 275 radnih viza. Identična situacija dogodila se i prošle godine kada su dozvole za koje je potrebna uplata od 800 kuna bile izdane u samo nekoliko dana.

U kategoriji Working Holiday i ove su godine sve vize već rezervirane. Ostalo ih je još 14 u kategoriji Young Professionals te pet u kategoriji International Co-op. Kategorija International Co-op namijenjena je studentima koji staž ili praksu u trajanju od godine dana namjeravaju odraditi u Kanadi. Kategorija Young Professionals namijenjena je onima koji su nedavno diplomirali.


Idi na 24sata

Komentari 44

  • vekavac 01.03.2013.

    Pozivam sve građane da idemo u prosvjed zbog besplatnog školstva.Svima nama odbijaju od plaća i mirovina za školstvo a oni kad završe u svijet bijeli.Tko se želi školovati neka i plati i neka onda ide kuda hoće i makne nam se sa grbače.

  • berekin 27.02.2013.

    Bravo za Hrvatsku mladost i pamet,bježite što prije i što dalje,i naravno po mogućnosti nevraćajte se kući,osim kad ikad doći na holiday,obići ćaću i mater,ali ja bi rekao Croatio good by...žalosno i bolno,ali istinito !

  • MADMILI 26.02.2013.

    nadam se da svi sto ste otisli da se necete nikad vratiti ali to mislim u pozitivnom da cete uspjeti u zivotu.pokusavam otici ali mi je tesko zbog proslosti ali ako ikad uspijem nikad se necu osvrnuti za ovom rupom i biti ce me sram ako me neko pita odakle sam

Komentiraj...
Vidi sve komentare