To je to što me zanima!

Za silovanje dviju curica dobio osam godina zatvora

Dušan Stojanović (28) iz međimurskog Pleškovca prije tri godine silovao je 6-godišnju djevojčicu, a iste godine silova je i godinu dana mlađu curicu
Vidi originalni članak

Dušana Stojanovića (28) iz Pleškovca Županijski je sud u Čakovcu osudio na osam godina zatvora zbog seksualnog nasilja. On je u srpnju 2006. godine, danas devetogodišnju djevojčicu skinuo na krevetu, dirao, a nakon toga ju silovao. Nad njom je vršio bludne radnje još dvaput tijekom te godine, uznemiravajući je u dvorištu kuće gdje živi. Te iste godine, seksualno je zlostavljao i godinu dana mlađu djevojčicu, dirajući je po spolovilu i stražnjici. Za kaznena djela oduzimanja spolne slobode i spolnog čudoređa, Stojanović je osuđen na sedam godina zatvora, a za spolni odnošaj s djetetom na još dvije. Sud je te dvije kazne objedinio u jedinstvenu kaznu od osam godina.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zoki35 26.02.2009.

    Na kraju ce mu smanjit na 5-6godina i on ce mesec po izlasku iz zatvora ponoviti sve na nekom drugom nevinom detetu,takvi se ljudi ne menjaju,njima treba dozivotna,smrtna ili kastriranje,ispada da vise zalimo te manijake nego nevinu decu.

  • Zeljk0 26.02.2009.

    Dušane smeće jedno! od toliko punoljetnih cura kojih ima na bacanje ti našao djecu? kako te nije stid!?!? što tebe nisu jebali pedofili dok si bio mali????

  • HUMI 26.02.2009.

    Dajte slike silovatelja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare