To je to što me zanima!

Za skidanje uroka "vidovnjak" je ženi (45) uzeo 320.000 kuna

Žena je povjerovala da je ukleta nakon što joj je muž imao nesreću, a ona probleme na poslu. "Tarot-majstor" star 25 godina od nje je izvukao novac i uskoro će na sud
Vidi originalni članak

Muškarac koji se predstavljao kao vidovnjak je ženi u dvije godine uzeo 320.000 kuna, piše Večernji list. 

U listopadu 2011. je žena (45) iz okolice Zagreba dobila SMS poruku u kojoj ju je "vidovnjak" pitao želi li saznati budućnost. Ona je odgovorila hoće li dobiti na lotu. Odgovor je bio da "bi zasigurno imala sreće u igrama na sreću, ali da su na nju bačeni dvostruki uroci". 

Kada joj je suprug ozlijeđen na radu, a ona je imala nekih problema na poslu, počela je vjerovati u uroke. Vidovnjak je onda od nje tražio da mu plati put u Ljubljanu kako bi tamo u hramu molio za nju, tražio ju je da mu kupuje razne stvari među kojima i skupi sat i gume za auto. 

Nakon dvije godine žena je posumnjala na prijevaru i odlučila je prijaviti vidovnjaka. Riječ je o I. K. (25) koji je optužen zbog prijevare i uskoro bi se mogao naći na sudu. 

Idi na 24sata

Komentari 199

  • ludakvanca 16.02.2015.

    ja ne razumijem zbog cega ce sad njemu suditi, pa on je car...

  • pijevac 16.02.2015.

    samo ljudska glupost nema granica...

  • jozo biber 15.02.2015.

    zanima ju jel će dobiti na lotu ,a onda joj ovaj izmuze 320000 kuna znači da joj novac nije baš potreban ali ljudska pohlepa ju je dovela do ovoga i nimalo ju ne žalim

Komentiraj...
Vidi sve komentare