To je to što me zanima!

Za svako rođeno dijete dat će radnicima 20.000 kuna

Jure Radić, direktor Instituta građevinarstva Hrvatske, uskoro će stimulirati natalitet u tvrtki. Za svako novorođeno dijete davat će po 20.000 kn
Vidi originalni članak

Jure Radić, direktor Instituta građevinarstva Hrvatske, uskoro će stimulirati natalitet u tvrtki. Za svako novorođeno dijete zaposlenicima će navodno davati po 20.000 kuna.
- Želimo stvoriti atmosferu da je ugodno vidjeti trudnicu kako se šeta tvrtkom - objašnjava Radić, koji zaposlenike stimulira i da magistriraju ili doktoriraju. Svakom novopečenome magistru navodno daruje 250.000 kuna, a doktoru znanosti pola milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • afrodita73 11.03.2008.

    JOJ TO JE SUPER TRAŽIM NEKOGA DA MI NAPRAVI DIJETE PA DA DOBIJEM NOVAC OD JURE . KANDIDAT MORA BITI PAMETAN KAO OVAJ KOJI DAJE NOVAC. ŠALU NASTRANU DOBRA IDEJA I SAMO TAKO NASTAVITE,OVO TREBA BITI POTICAJ ZA OSTALE DA POMOGNU.

  • budini 11.03.2008.

    e sad je pitanje dali on to svoje radnike vuce za nos ili misli za ozbiljno jer tako je bilo i na pocetku da ce majke sa troje i vise djece dobivati placu i da ce joj ici radni staz i sta je od svega ispalo nista zato dragi moji dobro razmislite prije nego li ga poslusate

  • brusnica 11.03.2008.

    zvuči predobro da bi bilo istinito!

Komentiraj...
Vidi sve komentare