To je to što me zanima!

Za svaku osudu: Na srpskoj TV intervjuirali silovatelja, pitali što da žene rade kad im priđe

Ovaj sramotni prilog, u kojem su serijskom silovatelju, koji je tek izašao iz zatvora, dali da priča sat vremena na televiziji i opisuje svoje zločine, naišao je na osudu javnosti
Vidi originalni članak

Srpski Informer prikazao je na svom TV kanalu intervju sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem.

Njega su, naime, pokupili na ulici u Beogradu gdje živi kao beskućnik otkako je prije par tjedana pušten iz zatvora i doveli ga u studio te mu dali da sat vremena priča na televiziji.

Taj čin je zgrozio javnost. Serijski silovatelj je čak u jednom trenutku preko TV kanala uspio i zaprijetiti ženama da će ih silovati, ako je tako naumio. Ovaj sramotni prilog su opisali kao 'megaekskluzivan'.

Opisivao je scene silovanja, a ženama je poručio da 'u trenutku kad ih naumi silovati na sve pristanu' i da ga 'gledaju kao na muža ili voljenu osobu'. Dodao je da se 'ne opiru jer će biti ranjive'. 

Ovaj tabloid inače nazivaju i 'Vučićevim', zbog izrazite sklonosti ka srpskom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

- Informerov intervju sa višestrukim silovateljem Igorom Miloševićem je uputstvo kako žene da se ponašaju kada ih bude silovao da ih ne bi ozljedio, jer silovat će opet pa čisto da znaju. Ako je i od srpske tabloidne poganštine, previše je - objavio je tjednik Vreme

Na sve se osvrnula i srpska pjevačica Marija Šerifović. 

- Ja ne mogu vjerovati što su moje uši upravo čule. Jeste li vi normalni? - vikala je šokirana Šerifović u videu koji je objavila na društvenim mrežama.

Javnost Srbije također je ogorčena zbog objavljenog intervjua, pozivaju na masovan bojkot, a danas u 13 sati organiziran je i prosvjed ispred redakcije Informera u Beogradu.

- Serijskim silovateljima nije mjesto u javnom prostoru, emisijama ili klipovima, nego u zatvoru. Vidimo se ispred redakcije Informera - jedna je od niza objava koje se šire društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • kra.de.se2 29.09.2022.

    Umjesto da su mu dali posao, krov nad glavom i pomoć, on gleda kako da se vrati u zatvor gdje ima sve potrebno za život. Zaista nema drugi izbor već da tako govori, da bi mogao preživjeti. Za sve je kriv loš zatvorski sistem i još gora socijalna pomoć.

  • kiro92 29.09.2022.

    Mitrovicu operi kosu

  • Amg 28.09.2022.

    a šta se šerifovička uzrujala ? ko da će nju.šalu na stranu, brijem kad ga ekipa ulovi na cesti da se neće dobro provesti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare