To je to što me zanima!

'Za tjedan dana ćemo odlučiti hoćemo li stati uz HDZ ili SDP'

HRID počinje pregovore s HDZ-om i SDP-om i za točno tjedan dana, dakle iduću srijedu ćemo odlučiti s kim ćemo ići u koaliciju, rekao je u srijedu Drago Prgomet
Vidi originalni članak

HRID počinje pregovore s HDZ-om i SDP-om i za točno tjedan dana, dakle iduću srijedu ćemo odlučiti s kim ćemo ići u koaliciju, rekao je u srijedu Drago Prgomet u Novinarskom domu u Zagrebu gdje se  održao izvanredni sabor Hrvatske inicijative za dijalog (HRID). 

Prgomet nije htio odgovoriti na pitanje da li želi biti predsjednik Sabora niti koja mu je koalicija bliža HDZ-ova ili SDP-ova. Ranije je Prgomet rekao kako velika koalicija po njegovom mišljenju nije moguća.  

- Mi u HRID-i nikad nismo zagovarali ponovljene izbore, a bojim se da bi ovakav stav pojedinaca iz Mosta koji traže nemoguće, trebao dovesti do ponovljenih izbora. Da smo to imali na umu, ne bismo se nikad bavili politikom niti bismo bili dio ove platforme - rekao je Prgomet. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • junko 10.12.2015.

    Zar nije sramotno da stranke koje imaju po 1 do 3 mandata drže u šaci one koji imaju većinu,daj više se priklonite nekome,sutra bude Bandić tražio mjesec dana,pa Sinčić,pa Glavaš... i ode godina.

  • ciara46 10.12.2015.

    Nadam se da čete s SDP-om, što je logičnije.

  • barbossa 10.12.2015.

    Pa za Jude se uvijek zna za koga su. Prgomet, zahvali MOST-u što si ušao u Sabor i nemoj glumiti velikog dečka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare