To je to što me zanima!

Za ubojstvo Davora Golubića policija sumnjiči četvero ljudi

Istraga obuhvaća i dio domaće estrade jer je, kako doznaje Jutarnji list, Golubić surađivao s Narcisom Mujkićem, bivšim suprugom pjevačice Colonije Indire Vladić
Vidi originalni članak

Istražitelji za sada imaju četiri sumnjivca koja usko povezuju s ubojstvom Davora Golubića (38) koji je u ožujku likvidiran svojem automobilu u Savskoj ulici, piše Jutarnji list. Trojici znaju ime dok četvrtom znaju samo nadimak. Niti jedan im za sada nije dostupan no policija priprema raspisivanje tjeralica. S hrvatskim istražiteljima surađuju i slovenski kriminalisti jer je Golubić nedugo prije ubojstva posjetio Sloveniju gdje je i živio. 

Istraga obuhvaća i dio domaće estrade jer je, kako doznaje Jutarnji, Golubić surađivao s Narcisom Mujkićem, bivšim suprugom pjevačice Colonije Indire Vladić. Golubić je otkupio njegov stan u podsljemenskoj zoni, a Golubićeva majka tvrdi kako je novac na ruke predao pjevačici. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Prosara 12.04.2012.

    Šta će tek ovoga biti.

  • neutral1 12.04.2012.

    Estrada povezana jer je kupio stan od muza od samo jedne pjevačice sa estrade, Bože sacuvaj koja su ovo povezivanja.Inače u Hr. svim kriminalcima na celu lijepo pise ja sam kriminalac i nemoj mi prodat stan a kamoli da te se samnom vidi jer ce sutra rec da si narko boss.

  • ngolubic1 12.04.2012.

    kak je živio tak je i završio

Komentiraj...
Vidi sve komentare